2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 416265 بازدید | 2971 پست
حالا دیشب میگفت مامان من بچه بودم فک میکردم ادم مهمی هستم و خدا منو مامور کرده واس خیلی چیزا میگفت ه ...

۱۲ سالشه

نه خواهر این قدر اوضاع روحی و روانیش بی ریخته

خوب من دوقطبیم هستم اونم تو ژن پسرم هست

پرخاشگری شدید داره جنون آنی میرسه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
حالا دیشب میگفت مامان من بچه بودم فک میکردم ادم مهمی هستم و خدا منو مامور کرده واس خیلی چیزا میگفت ه ...

پسر من ۱۲ سالشه

اوضاش ناجوره

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۱۲ سالشه اوضاش ناجوره

سلام و ممنون بابت تاپیک خوبتون. من کل ۱۹۷ صفحه رو خوندم😊

پسرم رو تا حالا سه تا روان پزشک خوب بردم اما هی گفتن لب مرزه و ارجاع دادن به روان شناس برای یادگیری فرزند پروری من و همسرم.

بیشترین مشکلی که باهاش دارم پرخاشگریه و اینکه پاش بیفته منو هم میزنه. و اینکه یه جایی میریم دچار هیجان و رفتارای عجیب میشه.

میشه دقیقا خصوصیات پسرتون رو بگین؟ جنون یعنی چجوری مثلا؟

پسر من ۹ سالشه

سلام و ممنون بابت تاپیک خوبتون. من کل ۱۹۷ صفحه رو خوندم😊پسرم رو تا حالا سه تا روان پزشک خوب بردم ام ...

سلام خوب پرخاشگری پسرت زیاده که میزنه

باید ببری روان پزشک دارو بخوره برای خلق و خو

پسرم در حدی حالش بد بود که معلمشم پاش میوفتاد میزد

تمام بچه ها رو می زد و فوش کش میکرد

من و نیزد تمام وسیله های خونه رو پرت می کرد، خودشو میزد

الان داروشو بیشتر کردیم بهتر شده

روزی ۳ میلی رسپریدون می خوره که داروی زیادیه

سلام کل تاپیک رو خوندم و برای خودم و فرزندم خیلی نارحت شدم که چقدر مادر ناآگاهی هستم که سالها خودم و دختر بی گناهم رو آزار دادم.سال پیش تاپیکی زدم که با دخترم چیکار کنم الان متوجه شدم که دختر من پیش فعال صدرصد با باقی مشکلات دیگه هست که با ناآگاهی من تبدیل شده به دختری پرخاشگر و من مادری عصبی😔الان دخترم ۱۱ساله شده آیا راهی هست برای اصلاح این سالها میشه از اینجا جلوشو گرفت😭از کجا شروع کنم میدونم خیلی دیر شده چکار کنم؟

سلام کل تاپیک رو خوندم و برای خودم و فرزندم خیلی نارحت شدم که چقدر مادر ناآگاهی هستم که سالها خودم و ...

سلام به روانپزشک خوب مراجعه کنید

حتما این کار رو میکنم ممنون از شما.پسر شما چطوره خوب پیش میره؟

خوبه بد نیست

ولی داروهاش خیلی قوی هستن خیلی

خوبه بد نیست ولی داروهاش خیلی قوی هستن خیلی

از اول بخوام راجب دخترم بگم دقیقا شروع شیطنت هاش از ۲سال به بعد بود .حتی برای غذا خوردن آروم نمینشست ۱لقمه میخورد بلند میشد تاب میخورد و دوباره و دوباره وقت برنامه کودک کلا نمینشست و در حال جنب و جوش از،۳سالگی مهد میرفت و زبانکده ولی چیز یاد نمیگرفت.هر کلاسی که بگید ثبت نامش کردم ولی همه رو نصفه ول میکرد به هیچ چیزی علاقه نداره.از بچگی صداش میکردم توجه نمیکرد که فکر کردم مشکل شنوایی داره بردمش شنوایی سنج.پرخاشگره با کسی سازگاری نداره هییییچ چیزی براش ارزش نداره حواس پرته و بی دقته اگر خودم باهاش درس کارکردم و خوندم میخونه شاگرد اوله ولی بالای سرش نباشم ۱کلام نمیخونه و یاد نمیگیره.زیاده خواهه

تمرکز نداره

با کوچکترین صدا حواس پرت میشه

عاشق کارهای خطرناک و هیجانیه

چند وقت پیش با شمع خونه رو آتیش زد

هم دلم ازش خونه هم دلم میسوزه

از اول بخوام راجب دخترم بگم دقیقا شروع شیطنت هاش از ۲سال به بعد بود .حتی برای غذا خوردن آروم نمینشست ...

بیش فعاله صد در صد adhd داره