2777
2789

میشه اگه انجام دادین در موردش بگین 

خیلی دوست دارم انجام بدم 

نمیدونم میشه یا نمیشه 

و اینکه چجوریه؟ 

دوست دارم برم یه دنیای کلاسیک 

و اینکه وقتی یه بار انجامش دادین، دفعه های بعد هم میرین تو همون دنیا؟ و اتفاقات ادامه اتفاقات شیفتینگ قبلیتون هست؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت انجام می‌دادم.....دیدم نشد بیخیالش شدم تا یکم ذهنم آزاد شه دوباره برم سمتش

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

اینستا داری؟؟؟

یه پیجه آیدیشو بهت بدم کامل راجبش گفته

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
همش چرت و پرته  دیدن اون دنیا راهی جز مرگ موقت یا دائمی نداره

اون دنیا نیس که یه دنیای دیگه س که خودت دوس داری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اون دنیا....به نظرم بیشتر راجب شیفت تحقیق کنید

من به قدرت ذهن انسان اعتقاد دارم 

همه چیز ما به ذهنمون بستگی داره واسه همینه که خدا ما رو اشرف مخلوقات نامیده 

فقط این قدرت و توانایی ها باید کشف بشن

مامانم داره  ایدیشو بده میرم می خونم  خیلیه مطالبش؟

باید هایلایتاشو بخونی کمکت میکنه راه حل میده ک زودتر شیفت شی بهت راهکار میده 

شنیدم اونایی که انجام دادن میگن اینکارو نکنین چون هرموقع چشماشون میبندن موجودات ترسناک میبینن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اگه خیلی راجع به دیدن اون دنیا کنجکاوی میتونی برنامه زندگی پس از زندگی ببینی اطلاعات نسبتاً خوبی مید ...

اون دنیا نه 

دنیایی که خودت بر اساس علایقت توسط ذهنت می سازی 

بنظرم خیلی شگفت انگیزه