2777
2789
عنوان

کسی شیفتینگ کردهههههههههههههههههههههههههههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 63 پست
اصلا رابطی به این چیزا نداری خواهرم انگار تو خوابی ولی با توجه به جایی ک خودت میخای مثلا میگی میخام ...

اگ بگم میخوام کنار فلانی باشم و به گذشتم و اون اتفاقایی اوفتاده فک کنم ینی بخوام اون روزو دوباره تجربه کنم خب چ فرقی میکنه ک میگی نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری ازش بیرون میای؟ وقتی میری داخلش یادته که این جهان اصلی نیست؟

کلمه رمز میذاری برا خودت وقتی بگی انگار ازش خارج میشی 

من خودم تا اللن نشدم ولی دوستام خیلییی انجام دادن

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
اگ بگم میخوام کنار فلانی باشم و به گذشتم و اون اتفاقایی اوفتاده فک کنم ینی بخوام اون روزو دوباره تجر ...

باید کامل بنویسی مشخصات اون فرد مشخصات خودت جایی ک میخای باشه کاری ک انجام میدید زمانش همههه رو باید بنویسی بعدم من ۱ سال انجام دادم نشد فعلا بیخیالش شدم اینطوری نیست ک حتما با یک بار دوبار بشه 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
آها  معتاد نشدن بهش؟  از زندگی اصلی باز نمیمونین؟

نه والا

عه!  در مورد درسا چطور؟😂😂

اره دیگه هر چیزی ک بخای یاد بگیری 

من میخاستم ریاضیمو اوکی کنم هر کار کردم شیفت نشدم🥲😂

چراااا؟

ببین من خیلییی سعی می‌کردم ولی هیچوقت نمیشد ی مدت مدیتیشن کردم ک سخت بود حمام با نمک اینا داشت بعد اون همینجوری دراز کشیده بودم گفتم انجام بدم که قبلش ی کانال عضو بودم که می‌گفت واسه خودت نشون بزار مثلا بوی توت فرنگی

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

ببین خوب ازش اطلاعات جمع کن یه نصفه روز وقتتو بذار سرش بعدا شرو کن

اره دیگه هر چیزی ک بخای یاد بگیری  من میخاستم ریاضیمو اوکی کنم هر کار کردم شیفت نشدم🥲😂

چه راه حل خوبی😌😂😂

فکر کن یه دبیر خوشگل هم بذاری واسه تدریس اون درسه😂😂😂😂