میشه بری پیش یکی ولی اون نبیندت؟ یا مثلا برگردی به گذشته یبار دیگ برات تکرار بشه؟
نمیدونم گلم من زیاد اطلاع ندارم راجع بهش
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
میشه بری پیش یکی ولی اون نبیندت؟ یا مثلا برگردی به گذشته یبار دیگ برات تکرار بشه؟
اصلا رابطی به این چیزا نداری خواهرم انگار تو خوابی ولی با توجه به جایی ک خودت میخای مثلا میگی میخام یه دختر قد بلند باشم تو یه کلبه و گیتار میزنم وفتی شیفت بشی اون اتفاق میفته و تو همین دنیا ی عادیت هم اگه گیتار یاد گرفتی یادت میمونه و میتونی بزنی
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
اصلا اونطوری که فک میکنی نیس بری یه دنیای دیگه صفا سیتی جسمت اینور باشه و کاملو واضح همه چیو تجربه کنی مثل واقعت اصلااات اینجوری نیس به نظرم هرکیم میگه اینجوریه الکی میگه
شیفت مثل خیال پردازی سه بعدیه نمیدونم چجوری بگم اصلا مثل واقعیت نیس به شدت اعتیاد اورم هست
لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
خب میشه پیجشو بهم بدی؟ داخل تل کانالی سراغ نداری واسه شیفت؟
@shiftok.dr
کانال نه من فقط تو اینستا این پیجو دنبال میکنم همه چی ک نیاره بدونی رو گفته
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
اگه چیزی رو داخل شیفتینگ یاد بگیریم داخل دنیای واقعی هم یادمون میمونه؟
اره نه اینکه بگی مثلا اون دنیا بلدم گیتار بزنماااا اینطوری نه ولی بنویسی اونجا گیتار زدن یاد میگیرم اره یادت میمونه