2777
2789
عنوان

کی مثل من دم دمی مزاجه 🥲🥲

484 بازدید | 15 پست

نمیدونم از زندگی چی میخوام یه مدت قهر بودم دلم خونه زندگی خودمو میخواست حالا چند هفته ای میشه برگشتم شوهرم گفت به شرطی قبول میکنم برگردی که دیگه نری خونه پدرت قبول کردم الان واقعا دلم تنگه مادرم گاهیی میاد خونه مادرشوهرم همو میبینیم ولی دلم برا بوی خونه پدرم تنگ شده دلم برا دوره همی های پنجشنبه هامون تنگه 

چرا هیچ وقت از زندگیم راضی نیستم همیشه یه بهانه پیدا میکنم برا غصه خوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم این مورد تقصیر شما نیست و ربطی به دمدمی مزاج بودن نداره .یعنی چی نباید بری خونه بابات؟😐

با خانوادم مشکل داره خودش چند سالیه اصلا نمیرفت منو پنجشنبه ها میبرد تو اون دوران قهر با داداشم و بابام دعوا کردن به خاطر اون میگه نباید بری

بااحساساتت هیچوقت تصمیم نگیر اول همه چیو بسنج بعد

الان دلم تنگه با این احساس لعنتی چیکار کنم هی میگم مگه پدر مادرمو چند سال بعد این دارم چرا نباید از حضورشون لذت ببرم 

الان دلم تنگه با این احساس لعنتی چیکار کنم هی میگم مگه پدر مادرمو چند سال بعد این دارم چرا نباید از ...

مشکلش چیبود با خونوادت؟اصلا چرا باید اون شرط بزاره واست

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
مشکلش چیبود با خونوادت؟اصلا چرا باید اون شرط بزاره واست

کلا سر هر چیزی بحث میکردن بابام می اومد همش میگفت چرا خرجی نمیدی به زنت چرا فلان میکنی دعوا میکردن 

کلا سر هر چیزی بحث میکردن بابام می اومد همش میگفت چرا خرجی نمیدی به زنت چرا فلان میکنی دعوا میکردن&n ...

مقصر خودتی هراتفاق افتادرو ب خونوادت منتقل میکردی،وقتیم ک شرط گذاشته بود واسش نباید قبول میکردی الانم واقعا دیگ چاره ای نیس یا باید تحمل کنی یا جداشی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

تاپیک شما قدیمیه اما من احساس کردم بهت اینو  بگم خوبه 

راضی نیستی چون واقعا شرایط خوبی نداری 

مثلا تو خونه مادرت موقع قهر قطعا راحت نیستی هر طور حساب کنی معذبی 

خونه خودت هم خب نمیشه که خونه مادر نرفت یا فقط روزهای خاصی بری واقعا اینطوری سخته 

امیدوارم راه زندگیت رو پیدا کنی و خوش باشی 

اگه اهل دعا خوندن هستی روزی سه تا سوره  مزمل و یک یاسین بخون فوت کن تو آب فقط یاسین رو به هر مبین که رسیدی بازم فوت کن 

اون آب رو تو کتری نریز همین تو پارج بریز سعی کن شوهرت هر روز ازش بخوره

هر روز هم باید بخونی 

یه خانمی می‌گفت این کارو کرده تا نزدیک ۴۰ روز شوهرش از این رو به اون رو شده. 

تاپیک شما قدیمیه اما من احساس کردم بهت اینو  بگم خوبه  راضی نیستی چون واقعا شرایط خوبی ند ...

عزیزم من ۲۰ شب نماز شب خوندم التماس خدا کردم خودش راه درست رو نشونم بده یه نشونه مثبت خلاصه یه جور که دلگرم بشم حواسش بهم هست دریغ از یه نشونه فک کنم دیگه خدا منو فراموش کرده ولی بازم حتما اینو امتحان میکنم از امروز شروع میکنم تا چهل روز میخونم شاید خدا نظری کرد ممنون ازت که گفتی کاش حداقل لجبازیش کمتر بشه 

عزیزم من ۲۰ شب نماز شب خوندم التماس خدا کردم خودش راه درست رو نشونم بده یه نشونه مثبت خلاصه یه جور ک ...

انشالله درست میشه 

کاری نمیشه کرد 

اما همیشه و همیشه توکل به خدا کن بلاخره یه روزی جواب میگیری . سوره یس و مزمل عالیه روزی ۱۰۰۱ یاودود هم بگو نزدیک اذان مغرب ۳۶۰ یانور .صدقه هم بده خیلی کم .  انشالله زندگیت روز به روز بهتر میشه عزیزم

انشالله درست میشه  کاری نمیشه کرد  اما همیشه و همیشه توکل به خدا کن بلاخره یه روزی جواب ...

ممنون مهربونم نوشتم میزارم تو سجادم که یادم بمونه حتما انجام بدم برام دعا کن شما هم تورو خدا