چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
عزیزم دنبه رو بشور و یا ریز خورد کن یا چرخ کن... بعد بریز تو قابلمه جادار. اب هم بریز توش. یکی دو تا پیاز بزرگ پوست کن سر و تهسو بزن بنداز توش... یه لیوان شیر هم بریزی خوبه برای اینکه رنگ روغن سفید تر بشه. جوش که اومد کم کن تا کم کم ابش کم شه و روغنش در بیاد... گاهی نصف روز باید رو حرارت کم باشه. وقتی دیدی دنبه ها دارن طلایی میشن خاموش کن و یکم که خنک شد با یه پارچه تمیز صاف کن روغن رو. البته برا عطرش خیلی پیشنهادا هست تو نت.. سیب و هویج و دارجین و اینا... ولی من فقط پیاز میندازم و اخر هم برمیدارم.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
من پیاز هم ننداختم گرفتم رفت امیدوارم خوب بشه ☹️
مشگلی با طعمش نداشته باشی خوبه.. من خودم دوست دارم عطرشو مخصوصا تو برنج. ولی بعضیا دوست ندارن و انواع و اقسام چیزا رو میریزن توس... ان شاءالله بسلامتی استفاده کنید گلم. نوش جان
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اره عزیزم... سرختر بشه رنگ روغنت تیره میشه. دنبت رو درشت خورد کردی. هرچی ریزتر باشه بهتر روغن پس میده... صاف که کردی اینا رو بکوب باز روغن میده. روغناشو صاف کن بازم. خودشونم قشنگ نرم میشن میتونی تو بعشی غذاها استفاده کنی.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....