عزیزم دنبه رو بشور و یا ریز خورد کن یا چرخ کن... بعد بریز تو قابلمه جادار. اب هم بریز توش. یکی دو تا پیاز بزرگ پوست کن سر و تهسو بزن بنداز توش... یه لیوان شیر هم بریزی خوبه برای اینکه رنگ روغن سفید تر بشه. جوش که اومد کم کن تا کم کم ابش کم شه و روغنش در بیاد... گاهی نصف روز باید رو حرارت کم باشه. وقتی دیدی دنبه ها دارن طلایی میشن خاموش کن و یکم که خنک شد با یه پارچه تمیز صاف کن روغن رو. البته برا عطرش خیلی پیشنهادا هست تو نت.. سیب و هویج و دارجین و اینا... ولی من فقط پیاز میندازم و اخر هم برمیدارم.