2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

1264 بازدید | 77 پست

امشب رفته بودم پیش آقاجونم خیلی باهام صحبت کرد نصیحتم کرد. سنش خیلی بالاس اما باسواد و بسیار مهربونه.من با مادرشوهرم حیاطامون مشترکه که یه سری مشکلات داریم، زیاد میاد خونمونو میره، وقتی مهمون دارم میادم...خلاصه حریم خصوصی ندارم(مادرشوهرم تنهاست و فقط همین به پسر رو داره).آقاجونم میگفت احترامشو بزار مطمئن باش خدا جبران میکنه خدا تمام خوبیاتو میبینه، میگفت مادرجونتم همین خوبیا کرد که الان انقد بچه هامون احتراممونو دارن انقد هوامونو دارن،انقد خدا هوای اولادمون رو داره خلاااااصه کلی نصیحتم کرد که بخاطر بچه هات صبوری کن که خدا از طریق بچه هات جبران کنه...

خیلی حرفاش روم تاثیر گذاشت اما فقط واسه چند روز اینجورم دوباره از کارای مادرشوهرم خسته میشم.

بنظرتون چطور باهاش کنار بیام ،کلا نسبت به کارای مادرشوهرم بیخیال بشم

فکر کن مادر خودته

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تحمل کاراش سخته. از رو قصد و غرضم نیس. فقط میخواد که همش تو خونمون باشه.مثلا صبحا خیلی زود بیدا ...

تنهاست حوصله اش سر می‌ره فکر کنم تنها سرگرمیش شما هستید

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
خیلی تحمل کاراش سخته. از رو قصد و غرضم نیس. فقط میخواد که همش تو خونمون باشه.مثلا صبحا خیلی زود بیدا ...

من کاملا درکت میکنم عزیزم چون خودم هم تو این شرایط قرار دارم با اینکه تمام حریمها رو رعایت میکنم و حتی الان یکسال و سه ماهه که اینجا هستم فکر میکنم ۱۰ بار پایین رفته باشم ولی بازم سختی خاص خودش رو داره

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
تنهاست حوصله اش سر می‌ره فکر کنم تنها سرگرمیش شما هستید

نه اتفاقا مسجد میره دعا میره خونه همسایه میره دائمم میاد خونه ما، انگار دلش نمیخواد تنها باشه ولی من واقعا اذیتم.هرچی هم میخوام که بیخیال باشم اما بازم نمیتونم

من کاملا درکت میکنم عزیزم چون خودم هم تو این شرایط قرار دارم با اینکه تمام حریمها رو رعایت میکنم و ح ...

اونم زیاد میاد؟ من خودم خیلی حریم هارو رعایت میکنم اما اون اصلا. دلم میخواد به حرف آقاجونم گوش بدم اما واقعا واسم سخته

اونم زیاد میاد؟ من خودم خیلی حریم هارو رعایت میکنم اما اون اصلا. دلم میخواد به حرف آقاجونم گوش بدم ا ...

درک میکنم خودتونو سرزنش نکنید.براتون ممکنه به همسرتون این موضوع رو بگید؟یا به خوده مادرشوهرتون؟

درک میکنم خودتونو سرزنش نکنید.براتون ممکنه به همسرتون این موضوع رو بگید؟یا به خوده مادرشوهرتون؟

گفتم اما فایده نداشته. به این نتیجه رسیدم که مادرشوهر من اخلاقش همینه و به هیچ عنوان تغییر نمیکنه.خیییلی بیسواد هستن ، تمام فکراش قدیمیه. هنوز فکراش مثل خانومای قدیمه که مثلا با همسایه ها تعارف نداشتن و بدون در زدن وارد خونه همدیگه میشدن و با هم خیلی راحت بودن. نمیدونم تونستم شمارو متوجه منظورم کنم یا نه