2777
2789
عنوان

دوستانی که تو رابطه هستن

1314 بازدید | 102 پست

اگه ۶ سال با کسی باشید همه جوره پشت هم بودید همه کار برا هم کردید خانواده ها راضی اما هیچ سرمایه نداشته باشید و کلن حقوق طرفتون ۱۰ میلیون باشه خونه نداشته باشه خودتونم نمی تونید فعلا جهزیه جور کنید وضعیت مالی جفتمون خوب نیست چیکار میکردید جای من بودید   پسر ۲۵ دختر ۲۴

یه خورده صبر میکردم 

البته در کنارش خودم تلاش برا جهیزیه و از اون پسرم انتظار تلاش بیشتر برای سرمایه

اگه خواستگار بهتر داشتم و امکان فراموش کردنش بود میرفتم اما خوب اگه خیلی از نظر شخصیت انسان باشه ارزش صبر داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز جا داره اگه واقعا رابطه سالمی دارید و همدیگه رو میشناسید رابطه رو حفظ کنید. دوتا آدم همفکر و پایه باشید کم کم همه چی درست میشه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بعدش ناراحت و عذاب وجدان نداشتی ک پسره اهش بگیره و اینا؟

خب اون منو ول کرد رفت دختر خالشو‌گرفت

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خب اون مرده جوونیه عزیزم مثلا اگر پدرتون الان ۵۰ سالشون باشه و حقوقشون ۱۰ میلیون باشه میگیم این پیرمرد که توانش نمیرسه کار دیگه ای انجام بده

ولی این پسره میتونه با ماشین جدا از تایم کاریش حالا مثلا عصرا بره کار کنه و کم کم وام بگیره 

دیگه مثلا پسره مثل پدر شما که نیست الحمدالله هم قویه و هم برای بدست اوردنت قطعا انگیزه داره

برای همین یکسال به خودتون فرصت بدین برای همدیگه کار و تلاش کنید