2777
2789
عنوان

دوستانی که تو رابطه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 102 پست
ما اگه خونه داشتیم صد درصد میرفتیم سر زندگی حتی اگه نون خالی می خوردیم من وضعیت اجاره نشینا میبنم وح ...

منم حاظرم کنارش باشم اما نون خشک بخورم ، اما مادرم میگه من اینجوری عروست نمیکنم ، میگه الان داغی نمیفهمی سه روز که از گشنگی دل درد گرفتی اونموقع میگی غلط کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه همه یه جور میگن با وام برید خب این وام کی میده از کدوم حقوق آقا بگیریم درآمد ۲۰ میلیون ...

اگه عاشق باشین خیلی کارا میشه کرد کنار هم اول زندگی سخته باید براش تلاش کرد 

ببینم خدا چی می خواد عزیزم دعا کن 

حالا لازمم نیست همه چیز جهیزیه و چند دست چیز بگیری یا خیلی خونه بزرگ بگیرین 

یا مثلا لازم نیست جشن عقد بگیرین ی عقد محضری چند وقت بعد کواوضاتون بهتر شد یه جشن به عنوان عروسبتون

بله متاسفانه همه یه جور میگن با وام برید خب این وام کی میده از کدوم حقوق آقا بگیریم درآمد ۲۰ میلیون ...

به نظرم انسانیت و عشق مهمه ولی تو این زمونه پول نباشه انسانیت هم نیست من 15 سال زندگی کردم و آخرش با سه تا بچه جدا شدم سرکار هم رفتم به خاطرش دستم لایه دستگاه رفت و سه تا انگشتم رو از دست دادم ولی اگه پول بود این اتفاق برام می‌افتاد ایا

عقد کردید عزیزم دست تنهایید نامزدتون کمکی نداره ؟

نه فعلا نامزدیم تا کنکورم تموم شه 

حالا خانواده ها یه کمک جزئی میکنن ولی من اصلا سخت نمیگیرم 

چیزی که خودتون باهم بسازین خیلی قشنگ تره

نه فعلا نامزدیم تا کنکورم تموم شه  حالا خانواده ها یه کمک جزئی میکنن ولی من اصلا سخت نمیگیرم&n ...

خانواده الان کمک می‌کنه بعدش هم قراره کمک کنه ؟ نه همه میگن به من چه حتی خانواده ی نزدیک خودش 

نفری ۴۰۰ میلیونه ک رو هم ۸۰۰ تومن میشه 

انگار به همه نمیدن. به جانباز و ایثارگرو ... میدن و به مردم عادی خیلی کم پیش میاد بدن. درسته؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
انگار به همه نمیدن. به جانباز و ایثارگرو ... میدن و به مردم عادی خیلی کم پیش میاد بدن. درسته؟

ن ولله چ ربطی داره من دورو برم همه گرفتن 

ب همه مردم میدن

تازگی هام عروسی دختر عمه امه اونم بهم گفت ک وام ها ۴۰۰ تومن شده نفری منم اینجا گفتم