من عشق عیددیدنی رفتنم. دوس دارم عید خونه همه فامیل برم. آخه خیلیارو تو طول سال یکبار هم نمبینم. دوس دارم همه جا برم حتی اونایی ک یکم کدورت بینمون هست ولی شوهرم کلا از عیددیدنی متنفره و هیچ جا به جز خونه مامانم و مامان بزرگم نمیاد. میگه خودت با مامانت اینا برو. من از خاله بازی بدم میاد! البته کلا آدم اجتماعی و خوش مشربی هست ها. ولی نمیدونم چرا واسه عیددیدنی اینطوری میکنه البته منم مشکل ندارم و با مامانم میرم . واسه همون بیشتر عیدو از هم جدا هستیم و تقریبا فقط شبا پیش همیم جز بعضی روزا ک مثلا میریم گردش و اینا همیشه فکر میکزدم شوهرم عجیبه ولی الان با هر آدم جوونی ک میحرفم میگه ازعیدیدنی متنفره و شوهرمو هم تایید میکنن
بهار شوهرم میگه این عیدیدنی ها خاله بازیه وگرنه ما روز اول عید همه خاله هاتو خونه مامان بزرگت دیدیم از عمه های من وکل فامیل خودشم ک کلا خوشش نمیاد به خاطر اینکه اهل حرف درآوردنن
عوضش خونه مادرشوهرم وای وای وای خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه سری سری میان تو صف پشت در منتظر می ایستن یه سری برن بیرون یه سری دیگه برن تو بمیرم واسه شوهرم مجرد بوده پاره شده به خاطر همین الان بیزاره از فامیلاشون و عید دیدنی
ولی مثلا پسرعمم الان چن سال شده خونه ما نمیاد به خاطرهمین بابام همیشه ناراحته ازش که چرا نمیاد.حالاعیدنه ولی درطول سال هم نمیان.اخلاق کل اعضای خانوادمون هم عالیه نمیدونم چرانمیادخونه داییش اونم دایی که خیلی دوسش داره
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
منم از عید دیدنی متنفرم ولی شوهرم خیلی خیلی عیددیدنی رو دوست داره کلی هم فامیل داریم از اول عید تا حالا وقت ندارم یه ساعت آروم بشینم الان هم توی ماشینم داریم می ریم خونه ی خواهرشوهرم عیددیدنی