2789
عنوان

من عجیبم؟!😕

111 بازدید | 62 پست
من عشق عیددیدنی رفتنم. دوس دارم عید خونه همه فامیل برم. آخه خیلیارو تو طول سال یکبار هم نمبینم. دوس دارم همه جا برم حتی اونایی ک یکم کدورت بینمون هست
ولی شوهرم کلا از عیددیدنی متنفره و هیچ جا به جز خونه مامانم و مامان بزرگم نمیاد. میگه خودت با مامانت اینا برو. من از خاله بازی بدم میاد!
البته کلا آدم اجتماعی و خوش مشربی هست ها. ولی نمیدونم چرا واسه عیددیدنی اینطوری میکنه
البته منم مشکل ندارم و با مامانم میرم . واسه همون بیشتر عیدو از هم جدا هستیم و تقریبا فقط شبا پیش همیم جز بعضی روزا ک مثلا میریم گردش و اینا
همیشه فکر میکزدم شوهرم عجیبه ولی الان با هر آدم جوونی ک میحرفم میگه ازعیدیدنی متنفره و شوهرمو هم تایید میکنن

آخه مگه عیددیدنی چشه؟! چرا ملت بدشون میاد؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فامیل من موقع بیماری مامانم حتی عیادت نیومدن ترسیدن یه کاری براشون بیفته چون من تک دخترم اخه من برای چی باید این ایکیبیریا ببینم
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
من شوخرم پابست غرغر و من نمیام و دوست ندارم نداره مامانم از این پایهبودن همسرم بعنوان بهترین اخلا همسرم یاد میکنه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
معنی نداره این یه رسم قدیمی هست که برای اونموقع کاربرد داشته نه تلفن بوده نه اینترنت نه تاکسی . سالی یه بار میرفتن از کارهای هم سردرمیاوردنو تجربه کسب میکردن و دنبال سوژه هم بودن کی چکار کرده کی چکار نکرده برای زمستونشون پای کرسی گپ بزنن و مشغول باشن
این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .