2789
عنوان

من عجیبم؟!😕

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البته خب نغمه اینم بگم ما کلا با فامیل رفتو آمد نداریم فقط خاله ها و دایی خودم و خاله همسرم خاله ها و دایی خودم که تهران نیستن شهرستانن خاله همسرمم هرسال عید میره سفر نیستش عمه ها عموها هم که قاطی باقالیا
بچه ها یچی بگم؟! خخخخ من خودم چمدون بستم اومدم کل عید رو خونه مامانم. خونم پذیرای مهمون نیستم دیگه تو ی شهریم ها ولی چون شوهرم گاهی شبا شیفته و منم ک با اینا میرم عیددیدنی کلا اومدم اینجا
من که عاشق عیددیدنی رفتنم.همونطوری که بقیه میان خونه ما، ما هم بایدبریم دیگه.البته امسال به خاطر درسا هیچ جا نمیرم امشبم همه دارن میرن نکا من میخوام خونه باشم،
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
نغمه😙 لیلا بیاااااااااعزیز. .......ماکوچیکیم هیچکس به حسابمون نمیاره نمیادخونمون. .....یهوتومهمونیا یقه یکیو میگیریم بیاین خونه ما😁
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
قطعا دلیل خاصی داره ک شوهرت از عید دیدنی بدش اومده والا همه ادما عاشق اجتماع و دور همی هستن نمونه مجازیش همین نینی سایت خودمون ک معلوم میشه خیلی ها تنهاییی رو دوست ندارن و اجتماع و دورهمیی ها رو ترجیح میدن
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...