2789
عنوان

من عجیبم؟!😕

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 62 پست
اریادخت دیروزهمه رفته بودن عیددیدنی.تلفن خونه زنگ خورد خودشوکشت اصلا جواب ندادم.
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهار شوهرم میگه این عیدیدنی ها خاله بازیه وگرنه ما روز اول عید همه خاله هاتو خونه مامان بزرگت دیدیم از عمه های من وکل فامیل خودشم ک کلا خوشش نمیاد به خاطر اینکه اهل حرف درآوردنن
عوضش خونه مادرشوهرم وای وای وای خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه سری سری میان تو صف پشت در منتظر می ایستن یه سری برن بیرون یه سری دیگه برن تو بمیرم واسه شوهرم مجرد بوده پاره شده به خاطر همین الان بیزاره از فامیلاشون و عید دیدنی
ولی مثلا پسرعمم الان چن سال شده خونه ما نمیاد به خاطرهمین بابام همیشه ناراحته ازش که چرا نمیاد.حالاعیدنه ولی درطول سال هم نمیان.اخلاق کل اعضای خانوادمون هم عالیه نمیدونم چرانمیادخونه داییش اونم دایی که خیلی دوسش داره
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
منم از عید دیدنی متنفرم ولی شوهرم خیلی خیلی عیددیدنی رو دوست داره کلی هم فامیل داریم از اول عید تا حالا وقت ندارم یه ساعت آروم بشینم الان هم توی ماشینم داریم می ریم خونه ی خواهرشوهرم عیددیدنی
اریادخت فکرنکنم من دختردایی شوهرت باشم خخخخخخ