من عشق عیددیدنی رفتنم. دوس دارم عید خونه همه فامیل برم. آخه خیلیارو تو طول سال یکبار هم نمبینم. دوس دارم همه جا برم حتی اونایی ک یکم کدورت بینمون هست ولی شوهرم کلا از عیددیدنی متنفره و هیچ جا به جز خونه مامانم و مامان بزرگم نمیاد. میگه خودت با مامانت اینا برو. من از خاله بازی بدم میاد! البته کلا آدم اجتماعی و خوش مشربی هست ها. ولی نمیدونم چرا واسه عیددیدنی اینطوری میکنه البته منم مشکل ندارم و با مامانم میرم . واسه همون بیشتر عیدو از هم جدا هستیم و تقریبا فقط شبا پیش همیم جز بعضی روزا ک مثلا میریم گردش و اینا همیشه فکر میکزدم شوهرم عجیبه ولی الان با هر آدم جوونی ک میحرفم میگه ازعیدیدنی متنفره و شوهرمو هم تایید میکنن
من دوس دارم برم و کدورت ها رفع شه اصلا ازینکه بین فامیل انقددد دلخوری هست ناراحتم اگه شوهرم پایه بود همه جارو میرفتم ولی الان فقط بعضی جاهارو با مامانم میتونم برم
کلا اعتقاد داریم عید دیدنی یعنی مزاحمت برای مردم البته با عرض پوزش از عید دیدنی کنندگان آخه آدم چند روز تعطیله که تو خونش استراحت کنه و آرامش داشته باشه یهو عین قوم تاتار میریزن سرش بابا نکنید اینکارو توروخدا خخخ
محیاهمسرمنم یه ماه بعد عروسی پاشو عمل کرد هیییییچ کدوم ازفامیلام نیومدن بجز مامان بزرگم اونم تنهااومد بابابزرگم نیومد منم ازهمون اول خونه هیچ کدومشون نمیرم خیلی شرمندم کردن
منم دوست دارم ولی خوب دیگه حجم فامیل بالاس ی سریا رو که خیلی دورن و حتی بازدید بزرگا رو هم پس نمیدن چه برسه به من حذف کردم ولی خاله و عنو و ... با اینکه نمیان ولی میرم دیدنشون
محیاهمسرمنم یه ماه بعد عروسی پاشو عمل کرد هیییییچ کدوم ازفامیلام نیومدن بجز مامان بزرگم اونم تنهااومد بابابزرگم نیومد منم ازهمون اول خونه هیچ کدومشون نمیرم خیلی شرمندم کردن