2777
2789

مشکل اعصاب و روحی دارم

در طول روز ۶ ۷ تا دارو میخورم

مهمونی جایی میرم نمیتونم بمونم خفه میشه باید حتما بزنم بیرون

ولی خانوادم مراعات نمیکنن مهمونی میرن یه روز می‌مونن بخاطر اصرار میزبان و...

وای دارم میمیرم بخدا خفه دارم میشم

آرامبخش باید بخورم تا بتونم بمونم اونم برم اتاق بخوابم نهایتا

دارم خفه میشم نمیتونم بمونم خب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم هدفون گوشگیر ایرپاد یا حالا هر چی داشته باشم با خودم میبرم بعضی اوقات هم میپیچونم بنظرم برو حیاط یا تراس یا بزن بیرون بگو میرم یه چی بگیرم یا چمدونم برو تو اتاق درس بخون یا کتاب بخون حواستو پرت کن 

گلی یکم رو خودت کار کن اینا چیه به خودتون تلقین میکنید

تلقین نیست

کسی که خودش مشکل روحی نداشته نمیتونه اسی رو درک کنه

منم فکر میکردم این چیزا تلقینه تا اینکه خودم دچار یه بیماری روحی شدم...روح و روان ادم از کنترل خارج میشه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

اسی اگه نمیتونی بری بیرون همونجا چشمات رو ببند تصور کن رفتی بیرون.‌..

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
تلقین نیست کسی که خودش مشکل روحی نداشته نمیتونه اسی رو درک کنه منم فکر میکردم این چیزا تلقینه تا ا ...

اخه حیف نیست این سن خودشو درگیر این چیزا کن ادم افسوس میخوره

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش
اخه حیف نیست این سن خودشو درگیر این چیزا کن ادم افسوس میخوره

کسی که اگاهانه خودش رو درگیر نمیکنه

متاسفانه مشکلات زندگی گاهی انقدر زیاده که با روح و روان ادم بازی میکنه...