2777
2789

دختر عموم پارسال کنکور داد 

طفلک کلی تلاش کرد ولی به جای پزشکی پرستاری قبول شد . من خودم کلی غصه خوردم براش 

همیشه هم تو این مدت به بهانه روز پرستار و این حرف ها .... بهش یادآوری کردم که کارش خیلی درسته . 

بعد یکی از  فامیل های دورمون که چند سال پیش نخبه شده بود ، امسال انگار شده هم دانشگاهی و هم رشته دختر عموم .

داشت برام همبن رو تعریف می کرد من نفهم یهو برگشتم گفتم اووو این همه میگفت نخبه اخرش پرستاریقبول شد 

طفلک هیچی نگفت ولی بعد گفتنش تازه فهمیدم چه غلطی کردم .

بچه ها عذر خواهی هم نمی تونم بکنم چون خودش هیچی نگفته و من اگر بخوام عذر خواهی بکنم بیشتر گند می خوره تو قضیه .

من خودم میدونم پرستاری قبول شدن سخته ولی به خدا منظورم این بود که اون الان باید جای دیگه ای می بود ..... 

درسته حرف ات رو مزه نکرده گفتی برای منم پیش میاد

اون باید بدونه که منظورش تو نبودی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن از قصد نگفتی دفعه های بعدی که دیدیش بازم تعریف کن از کارش و سخت بودنش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
غصه ی تو هم خیلی بزرگه ها !!!

خب آخه دوست ندارم کسی ناراحت بکنم 

مخصوصا وقای میدونم حساس روی این موضوع 

الان کلی کار دارم ولی حال بده از این قضیه نمی تونم برم انجام بدم

عزیزم خودتو ناراحت نکن از قصد نگفتی دفعه های بعدی که دیدیش بازم تعریف کن از کارش و سخت بودنش

آخه از قصد و عمد بودنش تاثیری در ناراحت کردنش نداره که 

بعد خودم فارغ‌التحصیل یه رشته بالا تر از پرستاری ام 

ممکن فکر کنه منظورم اینه بالاتر از خودشم 

خوب تو منظورت این بود  اون که ادعای نخبه بودن داره باید بهتر قبول میشد دختر عموت که نخبه نیست ...

ممنونم عزیزم ولی خب تا مدت ها میشه درگیری ذهنیم تا نابود نشم ول نمی کنه مغزم 

اره درک میکنم منم اینجورش شدم🙁 اصلا میشه خوره ی مغز آدم

آخ دقیقا 

یکی از کار بر ها گفت چه غصه بزرگی 

ولی والا ادم راحت تره که تو زندکی خودش یه ناراحتی پیش بیاد ولی بقیه رو ناراحت نکنه 

واقعا به نظر شما مهم نیست؟ 😐

تو که از قصد نگفتی به خود شخص هم نگفتی فقط بعد گفتن فهمیدی به خود اون شخصم ربط داره باو تو می فگتی یعنی فلانی میگف نخبه نخبس همین بیخی سعی کن دفعه بعد پیشش رفتی بگی پرستاری خوبه الع بلع و ولش کن کلا موضوع رو