2777
2789
عنوان

وای خدا من رو بکشه که دل شکستم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 39 پست

ببین الان اون شخص مثلا تو اون حرف رو گفتی ناراحت شده دیگه ولی الان داره گوشی بازی می کنه یا رفته یه جایی استخری چیزی یا خوابه خلاصه که الان حالش خوبه و تو هستی که چوب رو گرفتی سرت و به خودت هی ضربه می زنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ دقیقا  یکی از کار بر ها گفت چه غصه بزرگی  ولی والا ادم راحت تره که تو زندکی خودش یه ن ...

بازخوبه عذاب وجدان داری

من به یکی از اشنا ها گفتم این ترم تو دانشگاه خیلی سختی کشیدم ترم اخرمم بود  استرسم زیاد بود

ایموجی خنده فرستاد گفت استرس برای زمان دانشگاه س تموم که بشه میفهمی هیچی نشدی...  البته سانسور کردم یه چیز زشت دیگ گفت که منظورش همین بود

البته زیاد ناراحت نشدم گفتم شاید منظوری نداره...

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بازخوبه عذاب وجدان داری من به یکی از اشنا ها گفتم این ترم تو دانشگاه خیلی سختی کشیدم ترم اخرمم بود ...

حرفش که بد بوده ولی خب احتمال زیاد می خواسته بگه سخت نگیر.

کاملا درکت می کنم چون ادم برای هر چیزی که زحمت بکشه براش ارزشمنده و این جور حرف ها ادم رو نا امید می کنه .

حرفش که بد بوده ولی خب احتمال زیاد می خواسته بگه سخت نگیر. کاملا درکت می کنم چون ادم برای هر چیزی ک ...

چی بگم والا...

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

انشالله که همیشه موفق ترین باشی عزیزم ❤ همیشه تنت سالم و حالت خوب باشه، دوستات از خوش حالیت شاد بشن ...

عزیزم ممنونم ازت 

خدا به اندازه ی قلب پاکت ببخشه زندگیت قشنگ باشه همیشه