2777
2789
عنوان

وای خدا من رو بکشه که دل شکستم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 39 پست
آخه از قصد و عمد بودنش تاثیری در ناراحت کردنش نداره که  بعد خودم فارغ‌التحصیل یه رشته بالا تر ...

در ناراحت شدنش نه اما در عذاب وجدان شما چرا. بنظرم زیادی خودتو اذیت میکنی حرفت اونقدری بد نبوده‌ 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
آخ دقیقا  یکی از کار بر ها گفت چه غصه بزرگی  ولی والا ادم راحت تره که تو زندکی خودش یه ن ...

اوهوم🙁

من تازه یه باراینجا یکی خیلی پرویی کرد و بی احترامی، جوابشو دادم، بعدش پشیمون شدم 

چه برسه تو واقعیت

خصوصا اگه طرف فک کنه داری بهش میفروشی🥺😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حق با شماست ولی خب امان از وسواس فکری ....

حدس می زدم بهش بگو ک۶ من اصلا دل شکوندم اصلا حق النس گردنمه خدا منو خو جهنم بسوزونه واسه اسن کمتره تا تو اذیتم کنی بیخیالش شو قرص می خوری ؟

اوهوم🙁 من تازه یه باراینجا یکی خیلی پرویی کرد و بی احترامی، جوابشو دادم، بعدش پشیمون شدم  چه ...

عزیززمممم 💔تو خیلی قلب مهربونی داری 

انشالله که خدا هم هوای تو رو داشته باشه همیشه 

من  حرف بیخود زدم وگرنه خیلی هم ادم مراقبی نیستم . 

حدس می زدم بهش بگو ک۶ من اصلا دل شکوندم اصلا حق النس گردنمه خدا منو خو جهنم بسوزونه واسه اسن کمتره ت ...

اخه بهش بگم بدتر 

مجبورم فراموش کنم 

نه اخه فکر نمیکنم خیلی شدید باشه واسه فکریم 

شاید هم بهتره برم پیش تراپیست

اخه بهش بگم بدتر  مجبورم فراموش کنم  نه اخه فکر نمیکنم خیلی شدید باشه واسه فکریم  ...

بهش نگو طرز فکرتو اینجوری بکن به خودت بگو خدا من رو بخاطر این حرف یکم می سوزونه اصلا تو جهنم ولی این عذابی که الان می کشم بدتر از اونه 

اخه بهش بگم بدتر  مجبورم فراموش کنم  نه اخه فکر نمیکنم خیلی شدید باشه واسه فکریم  ...

آره چون که هنوز شاید زمان کمیه که داری رفته رفته انقد شدید تر میشه که به نظرم زودتر برو روان پزشک 

بگو اصلا مق خوام دلش بشکنه می خوام گناه کرده باشم نی خوام تو جهنم بسوزم میره راحت وسواس فکریت رو هر ...

تو هر مورد دیگه ای بود راحت فراموش نی کردم ولی این نمیشه .

یه راهنمایی 

اگر کسی بهم جیزی بگه من خیلی سریع فراموش میکنم و مهم نیست ولی وقتی خودم به کسی جیزی بگم مثل الان خیلی فکر میکنم.  

به نظرت این هم می تونه باز وسواس فکری باشه 

آره چون که هنوز شاید زمان کمیه که داری رفته رفته انقد شدید تر میشه که به نظرم زودتر برو روان پزشک&nb ...

بابت موضوع دیگه ای نوبت روانپزشک گرفتم 

پس این رو هم بهش می گم 

ممنون ازت عزیزم ❤