2777
2789

تو یه ساختمونیم، داره تو پارکینگ و واحد خودشون کار میکنه، هرردفه میاد بمن میگه زنگ بزن فلان وسیله رو از پدرت قرض بگیر برم بیارمش، منم روم نمیشه دیگه، همین دیروز ی وسیله گرفتم امروز صبح زود باز از خواب بیدارم کرده یچی دیگه میخواد، شوهرمم طرفشه😭 اگه چیزی بگم فورا میگه پدرت خسیسه پدرت هیچ کاری برا ما حاضر نیست بکنه

بچه ها چی بگم در جواب اینا دست از سرم بردارن؟

دعا کنید این خونه ی خراب شده فروش بره من از شررررر این عوضی ها راحت شم، ۱۰ سال عمرم اینجا تباه شد😭

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ساده ای

بگو زنگ زدم نداشتن یا همسایه یا یکی از فامیل ها نیاز داشته اومده برده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

چرا خودش زنگ نمیزنه

دامادش همین وسیله رو داره رو نمیندازه بهش، هی منو میندازه وسط عوضی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بگو باباجون شماره پدرم و دارین بهش زنگ بزنین. یا از بابات مشورت بگیر، بگو اینجوریه صلاح چی می دونی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
چقدر ساده ای بگو زنگ زدم نداشتن یا همسایه یا یکی از فامیل ها نیاز داشته اومده برده

بهش میگم نداره میگه خودش بمن گفته که داره! انقققددددر پرروعه

بگو همسرت خودش زنگ بزنه به پدرت .میخوان منتی نکشن

آره بیشعورا،بخدا خسته شدم دیگه😭ریدم با این شوهر کردنم

بهش میگم نداره میگه خودش بمن گفته که داره! انقققددددر پرروعه

بگو میگه خراب شده یا قرض دادم به آشنا هنوز نیاورده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

😐😐😐😐به شوهرت بگو بابای من چرا باید به پدر تو کمک کنه مگه پدرت ناتوان جسمیه یا فقیر و گداست؟  

بگو الان این کمک به منو تو نیست این دیگه نشونه ی گدایی و بی شخصیتی باباته خودت روت میشه هرروز بگی بابام اینو گدایی میکنه اونو گدایی میکنه

قرض یکباره دو باره نه هرروز هرروز یک وسیله ای بخوای از طرف 

بگو من جای تو دیگه دارم خجالت میکشم.  

می تونی بگی زنگ زدم اشغال بود، خودتون یک زنگی بزنید. باباتم باید یه خط در میون بپیچونه، که دیگهامید به ابزار بابات نداشته باشه. بگه قرض دادم. خراب شده فلان

تو هم لبیک سعیدک نباش، هرچی بهت نیش گ کنایه زدن خیالی برات نباشه. بگو زنگ زدم تو حموم بود. هی کش بده. تا کارش معطل بمونه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
بگو همسرت خودش زنگ بزنه به پدرت .میخوان منتی نکشن

اونم خیلی عوضیه، فورا میگه چیه میترسی پدرت بهت نده؟ میدونی ک پدرت خسیسه و فلانه...خیلی زبونش تلخه