2777
2789
عنوان

شهرستانم نمیتونم برم پیش دکتر

299 بازدید | 27 پست

سلام من برای یه مراسمی اومدم چندروز شهرستان اینجا دکتر نداره و باید تا شهر بری

روزای اول مثل سرماخوردگی معمولی بود نرفتم گفتم با دمنوش و قرص اوکی میشم الان وضعم بدتر شده 

گرفتگی بینی و خسس گلو و گیجی دارم

چندروزه نمیتونم بخوابم نهایت ۲ ۳ ساعت با ذهن بیدار

حرفارو نمیفهمم

انگار دارم توهم میزنم

حالم اصلا دسته خودم نیست به خودم هعی میپیچم

تنهام مراسمی ک بود تموم شد همه برگشتن چون تعطیلات نیست که بمونن همه زود رفتن منم موندم چون قرار بود خواهرم اینا بیان شنبه میرسن منم نمیتونم خودم تا شهر برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای فقط سریع تر برو دکتر من الان دوماهه خوب نشدم هرچقدر دیر تر بری دیر تر خوب میشیییی

ویروس جدیده؟

خیلی ترسیدم واقعیت

چون حس چشاییم و از دست دادم همه چی برام مزه تلخی داره نمیدونم چیکار کنم دیگه

ای وای عزیزم شماهم مث من ویروس جدیده رو گرفتین🥲حتمااا برین دکتر سرم بزنین خیلی تاثیر داره فقط زودتر ...

همین علائم و داشتین؟

من اصلا تو حال خودم نیستم انگار 

گیج میزنم همش

تا شنبه باید صبر کنم خواهرم اینا بیان تنها نمیتونم تا شهر برم

تبم داری؟

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
همین علائم و داشتین؟ من اصلا تو حال خودم نیستم انگار  گیج میزنم همش تا شنبه باید صبر کنم خوا ...

اره عزیزم تب و لرز  سردرد و گلودرد شدید خلط پشت حلق و گرفتگی بینی داشتم.حدودا ۴ ۵روزم درست حسابی غذا نخوردم.شما میتونید غذا بخورید؟

اره عزیزم تب و لرز  سردرد و گلودرد شدید خلط پشت حلق و گرفتگی بینی داشتم.حدودا ۴ ۵روزم درست حساب ...

به غیر تب و لرز باقی چیزا رو دارم و هذیون نمیتونم بخوابم

غذا میتونم بخورم ولی همه چی برام تلخ شده

اره عزیزم تب و لرز  سردرد و گلودرد شدید خلط پشت حلق و گرفتگی بینی داشتم.حدودا ۴ ۵روزم درست حساب ...

شما تبتون زیاد بود؟🤧😷

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

وای پس این ویروس جدیده میگم چراهرچی قرص و دارو میخورم  خوب نمیشم بعد من کرونا نگرفتم اصلا هفت ساله سرماخوردگی نداشتم ولی الان اینو‌گرفتم ,,,چه بد ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ویروس جدیده؟ خیلی ترسیدم واقعیت چون حس چشاییم و از دست دادم همه چی برام مزه تلخی داره نمیدونم چیکا ...

آخه الان تو روستا هم باشی یک درمانگاه داره که پزشک عمومی داشته باشن. تو بیابان که نیستی. برو یک سرم بزن خوب میشی

به غیر تب و لرز باقی چیزا رو دارم و هذیون نمیتونم بخوابم غذا میتونم بخورم ولی همه چی برام تلخ شده

این چندروز که نمیتونید برید دکتر حتما دمنوش سوپ بخورید عزیزم

اگرهم خلط پشت حلقتون زیاده سیفیکسیم بخورین دکتر برای من اینو‌ نوشت