چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان این بی بی هاله داره؟ 97 بازدید | 10 پست هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1402/11/19 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 هاله داره ولی فکر نمیکنم مثبت باشه. یکی دم صبح بزن چطور مگه؟مگه هاله ها مثبت نیستن؟☹️ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32120 چطور مگه؟ مگه هاله ها مثبت نیستن؟☹️ نه لزوما. ممکنه باشه ممکنه نباشه. مال من واضح بود خطش هاله نبود
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 هاله داره ، مثبت عزیزم وای هنوز یکی دو روزه تاخیر دارم واقعا ممکنه مثبت باشه؟مارک یونی تست هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نه لزوما. ممکنه باشه ممکنه نباشه. مال من واضح بود خطش هاله نبود آها ممنون میشه دعا کنی مثبت باشه؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32120 آها ممنون میشه دعا کنی مثبت باشه؟ ایشالا 😘 خب صبح برو یه دقیقه ازمایش بده
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 ایشالا 😘 خب صبح برو یه دقیقه ازمایش بده آخه هنوز خیلی تاخیر ندارم بذارم یک هفته بگذره بهتره هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
kdvjh12 عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1549 وای هنوز یکی دو روزه تاخیر دارم واقعا ممکنه مثبت باشه؟ مارک یونی تست من خیلیارو دیدم ، که با همین هاله کم باردار بودن ، انشاالله که شما هم بارداری
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 من خیلیارو دیدم ، که با همین هاله کم باردار بودن ، انشاالله که شما هم بارداری انشاءالله ممنونم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...