2777
2789
عنوان

مصرف قرص راکوتان حین بارداری

1041 بازدید | 18 پست

الان هشت هفتس باردارم.۶ماه قبل از بارداری شروع کردم به مصرف راکوتان.تااا هفته ششم که خبردار شدم باردارم.بنظرتون چیکار کنم.کلا بارداریهای سختی داشتم.سر اولی هم دقیقا ناخواسته باردار شدم که راکوتان مصرف میکردم بچه هفته دوازده ناقص بود سقط کردم .دومی راکوتان نمیخوردم هفته ۹ایست قلبی کرد سومی پوچ شد .دکترم گف تخمکات بی کیفیت هستن باید تخمک اهدایی بگیری.گرفتم و دوقلو دختر باردار شدم.حالام بعد ۵سال ناخواسته باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ناخواسته چیه دیگه! یا رابطه داشتین یا نداشتین یا کنترل شده بوده یا نبوده،یا بعد از پریودی در اوج امادگی بدن بوده یا نبوده، 

. بله راکوتان در حالت عادی هم کلی عوارض داره چ برسه بارداری. امیدوارم مشکلی واسه جنین پیش نیومده باشه. دکتر برید حتما و سونو .

راکوتان دکترهای درست حسابی فقط دو ورق ازش تجویز میکنن چطور این همه مدت دارین مصرف میکنید!!!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزیزم داخل بروشور هم نوشته بارداری خطرناکه ،،حداقل باید چند ماه قبل از اقدام مصرف نکنی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببخشید ناخواسته چیه دیگه! یا رابطه داشتین یا نداشتین یا کنترل شده بوده یا نبوده،یا بعد از پریودی در ...

۵سال رابطه بدون جلوگیری داشتیم با توجه به اینکه دکترم گفته بود کیعیت تخمکات پایینه و دیگه تخمکی نمونده ذخیرت کمه و باردار نمیشی.حالا بعد ۵سال ناباورانه در بدترین  موقع حامله شدم.راکوتانو بخاطر جوشهای شدید و زیاد صورتم خوردم

۵سال رابطه بدون جلوگیری داشتیم با توجه به اینکه دکترم گفته بود کیعیت تخمکات پایینه و دیگه تخمکی نمون ...

ببخشید براتون عوارض نداشته ،،اینهمه ،،من برا اولین بار وبا خوردن قرص اول راهی بیمارستان شدم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببخشید براتون عوارض نداشته ،،اینهمه ،،من برا اولین بار وبا خوردن قرص اول راهی بیمارستان شدم 

عوارض نه .صورتمو اینه کرده .تنها راه از بین بردن جوشام فقط راکوتانه .۱۰سال پیش هم ایتقدر جوش شدید داشتم مجبور شدم راکوتان بخورم.

عوارض نه .صورتمو اینه کرده .تنها راه از بین بردن جوشام فقط راکوتانه .۱۰سال پیش هم ایتقدر جوش شدید دا ...

منم دلم میخواست بخورم فقط به خاطر اینکه یه مقدار جای جوش داشتم همین اولین قرص و خوردم از شدت کمر درد ودل درد راهی بیمارستان شدم ،،الان دلم میخواد بخورم شوهرم نمیزاره 

منم دلم میخواست بخورم فقط به خاطر اینکه یه مقدار جای جوش داشتم همین اولین قرص و خوردم از شدت کمر درد ...

ای بابا چی بگم.عوارضش هزارتاس خوبیش یکی.کلا تا ادم مجبور نشه نخوره بنظرم.من صورتم جوشهاش وحشتناک بود کل صورتم قرمز.گردنم گوشهام داخل بینیم تا روی پلکهای چشمم و توی سرم لای ابروهام زده بود هیچ جای صافی رو صورتم نمونده بود.همه بمن نگاه میکردن .مخصوصا اون‌اوایل که تازه هروس بودم اینجوری شدم.اینسری یکم جوشام کمتر بودن

ای بابا چی بگم.عوارضش هزارتاس خوبیش یکی.کلا تا ادم مجبور نشه نخوره بنظرم.من صورتم جوشهاش وحشتناک بود ...

خدا رو شکر که الان راضی هستی ،،ببخشید خارج از بحث سوال پرسیدم حلال کنید 

۵سال رابطه بدون جلوگیری داشتیم با توجه به اینکه دکترم گفته بود کیعیت تخمکات پایینه و دیگه تخمکی نمون ...

ببین هر جوشی یه علتی داره که عموما هم علتش داخلیه، اصل دلیل جوش زدن رو پیدا کن ببین کبده هورمونه کیسته چیه دلیلش،  اونو حل کن دیگه جوش نمیزنی یا کمتر میزنی. یا مربوط به تغذیه‌س جوش.

راکوتان یه قرص فوق خطرناک و پر عوارض هست که یسری دکتر واقعا بیسواد  چندساله یادگرفتن سریع تجویز کنن واسه بیمارشون. در صورتی کلا دو ورق مجازی استفاده کنی. واسه بارداریت دکتر برو شاید هنوز اسیب ندیده باشه جنین ولی راکوتان رو واقعا دیگه نخور . 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••