2777
2789
عنوان

عممو بگیرم بزنم

173 بازدید | 17 پست

زنیکه

من کنکور دارم ۱۷ سالمه 

برگشته ب من میگه فلانی گفته چند سالشه برادر زادت میگم دوازدهمه میگه چرا شوهرش نمیده بهش گفتم خواستگار نداره وگرنه میداد باباش بگیرم بزنمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو شوهر کردی کجای دنیا رو گرفتی ‌  ذهنت رو آشفته نکن .  دوره های دکتر بصیری رو گوش ب ...

از دیروز اعصابمو بهم ریخته اروم نمیشم میخوام ب بابام بگم چی بمن گفته

بگیر زبونش رو ازحلقش بکش بیرون😒میگفتی خاستگار دادم اجازه نمیدم پاپیش بزارن عمه جون

بابامم قصد نداره دخترشو شوهر بده خودمم دارم ادامه تحصیل میدم قصد ازدواج ندارم

ملت چرا انقدر فوضول و بیشعور هستن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

خاله منم انقدر دنبال شوهر دادن من بود

همش میترسید بمونم رو دستشون😂

دیگه اوناهم مث قدیمیا فکر میکنن که 10،12 سالگی دختر شوهر میدادن

فقط باید محترمانه جوابش بدی و بگی عمه جون مگه الان دوره قدیم هس؟ من هزارتا هدف و کار دارم. به موقعش ازدواج هم میکنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
از دیروز اعصابمو بهم ریخته اروم نمیشم میخوام ب بابام بگم چی بمن گفته

بگو ب بابات بزار توروش دربیاد فردا پس فردا میگه بو ترشیدگیت کل محل و بر داشته 😕از اینجور آدما همه چی برمیاد😵‍💫

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بگیر زبونش رو ازحلقش بکش بیرون😒میگفتی خاستگار دادم اجازه نمیدم پاپیش بزارن عمه جون بابامم قصد ندار ...

اصلا نیازی نیست خودش میدونه

من سمپادیم از بچگی بابام میگفت شوهرش نمیدم درس بخونه

بگو ب بابات بزار توروش دربیاد فردا پس فردا میگه بو ترشیدگیت کل محل و بر داشته 😕از اینجور آدما همه چ ...

بگه ام برام مهم نیست

توروم گفته هم برام مهم نیست از اینکه سعی کرده حال منو بد کنه بی دلیل عصبیم عقده ای