2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفن

168 بازدید | 28 پست

صدام گرفته یکم

از دیروز سرما خوردم ، شانس من عصر هم میخام برم کنسرت

چیکار کنمممم؟🙁

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیمو عسل بخور  جای ما خالی به به کنسرت

خوردممم آبجوش عسل با لیمو خوردم ، فرق نکردم:(

🥲🥲🌱

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

دمنوش ابلیمو عسل بخور  بخور بده  اب نمک و نشاسته قرقره کن  دمتوش آویشن  ا ...

ممنون 

آبجوش عسل و آبلیمو خوردم

ولی حالا میرم آب نمک قرقره میکنم

وای نههه این همه منتظر امروز بودم حالام اینجوریییی🤷🏻‍♀️🤐

قرص خوردی؟

از دیروز تا حالا سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین میخورم

ان شاءالله تا غروب بهتر بشی عزیزم

ایشالا🙁

سلام خانمای گل

نمیدونم اینجا چطور هست تازه وارد هستم امیدوارم افراد زیادی تاپیکم رو ببینن"🤍✨

من برای بسته بندی سبزی و خوراک پلو خام

نیاز به همکاری ۸ نفر دارم

شهرتون مهم نیست فقط میخوام حداقل ۲ نفر باشید

چون من خودم مغازه داشتم اما صاحب مغازه از خدا بی خبر ۳ ماه زودر از موعود گفته باید خالی کنم و من هم وسایلم روی دستم مونده فرصت اینکه بگردم و برم ببینم کسی هست تا کمک کنه یا نه رو هم ندارم تنها جایی که به ذهنم رسید اینجا بود

این کاری که میگم شغل مجازی نیستم که بخواین برای کار پول بدین!فکر نکنید شبیه اون هاست

بابت هر پلاستیک ۲۳ کیلویی که واستون میفرستم شما ۲۳ تا پلاستیک ۱ کیلویی درمیارین

وسایل هم که پلاستیک و دستگاه پانچ و کفگیر مخصوص اندازه گیری هست واستون میفرستم

تمام چیز ها با پست ملل هست فقط وقتی پست رو تحویل گرفتین حتما باید به پستچی بگین دریافت کردین و امضاء کنید و بعد ۷ روز تحویل بدین

اگر موافق همکاری بودین اینجا بهم پیام بدین در روبیکا

@hkodaa_aa

از دیروز تا حالا سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین میخورم

کنسرت کی؟ کدوم شهر؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

کنسرت کی؟ کدوم شهر؟ 

حامیم🥲

شاهین شهر اصفهان

حامیم🥲 شاهین شهر اصفهان

خوش بگذره 🌹

برو دکتر یه پنی سیلین بزن تا شب خیلی بهتر میشی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘