2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفن

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست
خوش بگذره 🌹 برو دکتر یه پنی سیلین بزن تا شب خیلی بهتر میشی. 

ممنون🥲🌱

آخه الان کسی نیس ببرتم😕

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

ممنون🥲🌱 آخه الان کسی نیس ببرتم😕

بابا اسنپ بگیر برو نزدیک ترین درمانگاه شبانه روزی بگو پنی سیلین بنویسه برات. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردممم آبجوش عسل با لیمو خوردم ، فرق نکردم:( 🥲🥲🌱

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی تا غروب خوب نمیشی ان شاالله که بهت خوش بگذره

من همه اینا خوردم اصلا افاقه نکرد الآن وقتی سرما میخورم به محض اینکه فهمیدم یه تیکه زنجبیل تازه اندازه گردو با یه پرتقال آبش میگیرم میخورم سرفه ام بند میاد دوره اش هم راحتتر میگذرونم البته اگه طبعتون گرمه رعایت کنین تو خوردنش

تو رو خدا ماسک بزن عزیزم 

من اصلا بیرون نمیرم بخاطر بچم یکسالشه بعد یه روز خیلی حالم گرفته بود بچرو شال و کلاه کردم با ماشین رفتم یه مغازه اولش خلوت بود یهو شلوغ شد سریع زدم بیرون از اون شب بچه ی من هلاکه هلاک 

تمام دهن گلوش پر تاول تب بالا سرفه های ناجور تنگی نفس 

بچه ها گناه دارن عزیز اگه مشکوکی ماسک بزن 

ناراحت نشی

🤍روزمرگی من برای خواهر آسمانیم🤍
عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی تا غروب خوب نمیشی ان شاالله که بهت خوش بگذره من همه اینا خوردم اصلا اف ...

اگه پنی سیلین بزنه خیلی بهتر میشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی تا غروب خوب نمیشی ان شاالله که بهت خوش بگذره من همه اینا خوردم اصلا اف ...

آخه من اصلا شانس ندارمممم:(

نفهمیدم ینی پرتقالو با زنجبیل آبشو بگیرم؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

تو رو خدا ماسک بزن عزیزم  من اصلا بیرون نمیرم بخاطر بچم یکسالشه بعد یه روز خیلی حالم گرفته بود ...

من ویروسی ک جدید اومده رو نگرفتم 

فقد صدام گرفته

قرص جوشان ویتامین سی دوتا بخور 

بهتر میشممم؟

آخه من اصلا شانس ندارمممم:( نفهمیدم ینی پرتقالو با زنجبیل آبشو بگیرم؟

آخی عزیزم میفهمم همیشه سر بزنگاه سرماخوردگی خفتت میکنه

آره عزیزم زنجبیل تازه با پرتقال مخصوصا پرتقال خونی خوشمزه تر میشه

واسه سرفه ومعده که عالیه

نه 

خب پس چرا بخورم؟🙁

آخی عزیزم میفهمم همیشه سر بزنگاه سرماخوردگی خفتت میکنه آره عزیزم زنجبیل تازه با پرتقال مخصوصا پرتقا ...

:(

باشه ممنون گل🥲

خب پس چرا بخورم؟🙁

باعث میشه سیستم ایمنیت قوی تر بشه بدتر از این نشه بیماریت 

در حالت عادی هم مریض نیستی بخور روزی یدونه

زیاد نخور کلیه ات مشکل پیدا میکنه

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش