2777
2789
عنوان

دارم از دست همسایمون گریه میکنم...

1131 بازدید | 70 پست

همسایمون خیلی پر سر صداس هرروز مهمون دارن بلند بلند حرف میزنن در واحد رو باز میذارن  سر صدا میکنن در رو میکبون فرق نداره ظهره آخره شبه... 

امروز تولد داشتن از ظهر تا ساعت 8 شب سرصدا داشتن صدای آهنگ صدای جیغ و رفت و امد

انقدر تحمل کردم ریختم تو خودم حالم بد شد حالا گریم بند نمیاد

هم از خدا میترسم که لنگه خودش باشم مردم آزاری کنم

هم از این میترسم که تذکر بدیم بدتر دشمن شن باهامون

نشستم گریه میکنم که هیچ راهی ندارم جز تحمل

پول خونه ویلایی هم ندارم... 

حالا نیاین بگین نمیشه همه لال شن شما آرامش داشته باشی

اینا که گفتم مصداق بارز مردم ازاریه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به مدیر ساختمون بگین رسیدگی کنه یعنی چه ارامش از دیگران سلب کنی من خودم واقعا حوصله سر و صدا ندارم حالم خیلی بد میشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

میفهممت کاش صابخونه بودی مینداختی بیرون 

صاحبخونه ایم هممون عزیزم

مگه میشه حرف زد

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

یعنی چی می‌ترسیم تذکر بدیم؟عزیزم کوچکترین مزاحمتی باید باید باید تذکر بدین شاید خودشو فکر میکنن مشکلی ندارید.اعصاب روانت مهمه یا خوش آمدن اونا؟

دشمنی کردن اذیت کردن زنگ بزن صد و ده میاد.

چرا از حقتون راحت می‌گذارید.

به مدیر ساختمون بگین رسیدگی کنه یعنی چه ارامش از دیگران سلب کنی من خودم واقعا حوصله سر و صدا ندارم ح ...

مدیر ساختمون دوبار گفتیم نمیخواد وجهه خودشو خراب کنه تذکر بده چون خودش اذیت نمیشه

عزیزم ببین ساعت خوابشون کیه همون موقع یه سروصدای بزرگ راه بنداز  من خودم همینکارو میکنم همیشه ...

حق الناسه اخه😢

یعنی چی می‌ترسیم تذکر بدیم؟عزیزم کوچکترین مزاحمتی باید باید باید تذکر بدین شاید خودشو فکر میکنن مشکل ...

عزیزم ما تا ته اینارو قبلا رفتیم 110 هیچ کار نمیکنه

اصلا اعصاب ضعیفم بخاطر همسایه های ظالم قبلیه

همسایمون اصلا خونشون مهمون نمیاد ولی از ساعت ۱۰ بیدار میشه صدای آهنگو زیاد میکنه تا ساعت یک که بچه ه ...

شوهرت راست میگه شکایت از همسایه تو ایران به هیچ جا نمیرسه