2777
2789
عنوان

دارم از دست همسایمون گریه میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 70 پست
بخدا روانمون داغون شده ازسروصدا هرروز میریم کوه منو همسرم.کارشم میده دست شاگرد 

ایشالا عوض کنید

ولی همه جا یکی هست

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خب همه که مثل هم نیستن دلیلی هم نداره رفتار بدشونو تحمل کنی

کاش یکم پررو و سلیطه بودم زندگیم خیلی راحت تر بود

همش مواظبم با کارام حرفام حتی نگام کسیو اذیت نکنم نرنجونم

بدبختانه یا خوشبختانه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرص نخور همسایه ما هم چارتا واحد را داده اجاره یکی از یکی گاوتر و پفیوز تر با اینکه خونه مون ویلایی ...

ای بابا

خونه ویلایی چطور صدا میاد

دقیقا منم همینم از یه اتاق میرم یه اتاق دیگه که بخوابم اوناام دو تا بچه دارن که بابائه پامیشه نماز ب ...

چقدر ساختمون تون پفکیه پس

البته همه جا همینه

فرهنگ ندارن تا صحبتم بشه بد خوتر میشن باید بزاری تواوج ارامششون جبران کنی من شخصا همسایه روزاوایل شب ...

خوب کردی

اینقدر اروم شدن که نگو تاره جشن هم باشه اول اجازه میگیره فرداش معذرت خواهی که شرمنده اگر صداش بلند ب ...

بازم به شعور اینا

این به پایینی گفته بود جشنه به ما نگفته بود

انگار صدا بالا نمیاد

بازم به شعور اینا این به پایینی گفته بود جشنه به ما نگفته بود انگار صدا بالا نمیاد

برو خودتم نیار بزای به موقش جبران کنید تا حرفی زد همین کارهاشون رو برخشون بکشید دنیادارالمکافاته بزار موقش میرسه .

برو خودتم نیار بزای به موقش جبران کنید تا حرفی زد همین کارهاشون رو برخشون بکشید دنیادارالمکافاته بزا ...

🙏