2777
2789
عنوان

ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 107 پست
یک گل ایران همون پنالتی یود که گرفت ها . چطور طرف قطری ها بود 

اگر نبود ی بار هم به دستشون خورد نگرفتتتتتتت

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

😐اروم باش

نمیتونم به خدا نمیتونم

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افساید بود!!!

نبود عزیزم نشون 

داد که مدافع جلوتر بود 

دیگه چشم شما که از وی ای ار دقیق تر نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
قطر مال این حرفا نبود!!!؟؟؟ دوره قبل قهرمان بود  

هر بار ما بردیم ازشون 

معلومه مال این حرفا نبود

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
یک گل ایران همون پنالتی یود که گرفت ها . چطور طرف قطری ها بود 

پنالتی بوده که پنالتی گرفته دیگه!!!توپ خپرد تو دست یارو قشنگ...چرا انقدر دوست دارید تیم ملی تونو وطنتونو بیارید پایین واقعا؟

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .
والا تا جایی من یادم میاد داور کلا سمت ایران بود  ۱۳ دقیقه وقت اضافه بود ، دقیقه ۱۶ سوت زد🤷🏼 ...

دقیقا . یک گل ایران پنالتی بود که گرفت . اگه با قطر بود میتونست وقت اضافه کم بگیره  یا همون ۱۴ دقیقه سوت بزنه

نبود عزیزم نشون  داد که مدافع جلوتر بود  دیگه چشم شما که از وی ای ار دقیق تر نیست

شایدم من اشتباه متوجه شدم

پنالتی بوده که پنالتی گرفته دیگه!!!توپ خپرد تو دست یارو قشنگ...چرا انقدر دوست دارید تیم ملی تونو وطن ...

قضیه بالا و پایین نیست . اینکه میگید داور طرف قطر رو گرفته توجیه بازی بد ایرانه . 

داور  عادلانه کار کرد هم پنالتی رو گرفت هم وقت اضافه فراوان . 

همه دوست داشتن ایران ببره حالا که باخته نمیشه گفت کار داور بوده و ... 

دقیقا . یک گل ایران پنالتی بود که گرفت . اگه با قطر بود میتونست وقت اضافه کم بگیره  یا همون ۱۴ ...

بازیکنای ایران هم که عاشق پنالتی ان  

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
والا تا جایی من یادم میاد داور کلا سمت ایران بود  ۱۳ دقیقه وقت اضافه بود ، دقیقه ۱۶ سوت زد🤷🏼 ...

بابا یه ذره اطلاعات فوتبالی نداری 

این یارو برزیلی 50 بار خورد زمین تیم پزشکی اومد درست وقت اصافس 

اما باز اینا حساب میشه

دقیقا . یک گل ایران پنالتی بود که گرفت . اگه با قطر بود میتونست وقت اضافه کم بگیره  یا همون ۱۴ ...

بابا یه ذره اطلاعات فوتبالی نداری 

این یارو برزیلی 50 بار خورد زمین تیم پزشکی اومد درست وقت اصافس 

اما باز اینا حساب میشه

پنالتی هم که دستش خورد دیگه بیاد ناحقی کنه

قضیه بالا و پایین نیست . اینکه میگید داور طرف قطر رو گرفته توجیه بازی بد ایرانه .  داور   ...

داور هزارتا از خطاهای قطر رو نگرفت به علاوه پایین گفتم که دفاع فوق العاده ای داشت قطر...بازی بچه های ما اونقدرم بد نبود فقط شانس باهام یار نبود نمونش اخرین گلی ک ب تیرک خورد

2790
2778
2791
2779
2792