وای بچه ها دارم دیوونه میشم از بس حالم بده...خیلی موقعیت داشت ایران خیلی زیاد...قطر اصلا مال این حرفا نبود...داور هم که اصلا هیچی...گل اخرین مشخصا افساید بود دیگه نمیدونم این داوره چی میخواست...ی ایران غم داره الان=/
دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .
یک گل ایران همون پنالتی یود که گرفت ها . چطور طرف قطری ها بود
اگر نبود ی بار هم به دستشون خورد نگرفتتتتتتت
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
قضیه بالا و پایین نیست . اینکه میگید داور طرف قطر رو گرفته توجیه بازی بد ایرانه . داور ...
داور هزارتا از خطاهای قطر رو نگرفت به علاوه پایین گفتم که دفاع فوق العاده ای داشت قطر...بازی بچه های ما اونقدرم بد نبود فقط شانس باهام یار نبود نمونش اخرین گلی ک ب تیرک خورد
دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .