2777
2789
عنوان

ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 107 پست

اینهمه فوتبال نمیدیدم چی میشد اینبارم نمیدیدم. خودم ریدم تو حال خودم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا بازیه ها 😐 جنبه داشته باشین 

این بازی فرق داشت 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

قطر مال این حرفا نبود!!!؟؟؟ دوره قبل قهرمان بود 

نه قطر مال این حرفا نبود...دوره قبلو چیکار داری ندیدی مگه ایران چقدر موقعیت داشت بخوایم حساب کنیم حق ایران بود البته دفاع اونام فوق العاده بود

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .
ب عرب جماعت باختیم!!!!!

وقتی که اونا شادی میکردن انگار جد و آباد منو دارن آتیش میزنن😣😏

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
داور احمق برای قطر سوت زد خدا لعنتش کنه انشالله این پولی که برای کمک به اونا گرفته بود خرج دوا درمون ...

یک گل ایران همون پنالتی یود که گرفت ها . چطور طرف قطری ها بود 

ذره ذره خوشحالیاشون ی تیر میزد وسط قلبم❤️‍🩹

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
16 دقیقه وقت اضافی.. چکار کنه دیگ

باید توپ رو برمی‌داشت میزاشت تو گل که راضی شن

نمی‌خوان بپذیرن ایران بد بازی کرد از اول تورنمنت تا الان یکی درمیون بود 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞