2777
2789
عنوان

ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 107 پست
برای ما؟ کلا برجسب زدن انگار براتون راحته  اگر وقتی بوده برای هر دو تیم بوده و هر دو استفاده ک ...

من انگ نزدم 

الان شما چجوری  منو قصاوت کردی؟

بعدشم یه ایرانی و این همه کلمه حارجی برای چی  

جدا نمیخواستم بحث کنم یا توهیت پیش بیاد فقط توضیح دادم که به این سادگی ها هم نیست حتی اسی گفت افساید نبوده 

براش توضیح دادم که اونم به جا بوده و نکته همینه بحاطر اینکه در جریان نبودین بین شما و بچها بحث پیش اومد خدایی هیچ حرفی تو قضاوت داور نیست

کلا حرفم این بود ادم باید درجریان باشه صحبت کنه همین

همچین موفق باشین  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگ نزدم  الان شما چجوری  منو قصاوت کردی؟ بعدشم یه ایرانی و این همه کلمه حارجی برای چ ...

علاقه زیادی به زبان انگلیسی دارم 😀 و میدونم اشتباهه فارسیلیش نوشتن و لطمه میزنه به فرهنگ فارسی ، اما بعضی‌جاها از دهنم(دستم) در میره 😶‍

اگر اطلاعاتم ناقص بود عذر میخوام من زیاد فوتبال نمیبینم اما پدرم میبینه ..هر از گاهی هم که چشمم میخورد میدیدم وقت های اضافه خیلی کمتر بود ، برای همین برام عجیب اومد.. به هر حال من ادم متعصبی نیستم همونطور که گفتم برای همین ساده اشتباهم رو میپذیرم 

شما و همه ی عامه مردم دوست من هستید تا خلافش ثابت شه 

پاینده ایران و ایرانی 👊🏻🩶

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز