2777
2789
عنوان

ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 107 پست
نبود عزیزم نشون  داد که مدافع جلوتر بود  دیگه چشم شما که از وی ای ار دقیق تر نیست

دقیقا . الان  دوست داشتن داور افساید که نبود رو می گرفت . یکی دو تا دیگه پنالتی می گرفت . بعدن میشد داور عادل !!!!!!!!

بابا یه ذره اطلاعات فوتبالی نداری  این یارو برزیلی 50 بار خورد زمین تیم پزشکی اومد درست وقت اص ...

دقیقاااا...اینا فقط داشتن وقت کشی میکردن...بعضیا فقط میخوان ب تیم ملی خودشو بزنن و همه چیو باهم قاطی کنن نمیدونم چی نصیبشون میشه!

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا . الان  دوست داشتن داور افساید که نبود رو می گرفت . یکی دو تا دیگه پنالتی می گرفت . بعدن ...

خب ندیده 

اطلاع  نداشت ........

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
دقیقاااا...اینا فقط داشتن وقت کشی میکردن...بعضیا فقط میخوان ب تیم ملی خودشو بزنن و همه چیو باهم قاطی ...

اره دیگه ........................

ولش

دقیقا . الان  دوست داشتن داور افساید که نبود رو می گرفت . یکی دو تا دیگه پنالتی می گرفت . بعدن ...

بابا پس کنید دیگه اه چه اشتباهی کردم تاپیک زدم...شما خوب اصلا بیخیال شید

ب وطنتون بزنید انقدر چی بهتون میرسه؟

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .

گوه تواین فوتبال  اون خانومهای عربی ک چقد شادی میکردن برامون ایران توهردونیمه جر خورد

بابا یه ذره اطلاعات فوتبالی نداری  این یارو برزیلی 50 بار خورد زمین تیم پزشکی اومد درست وقت اص ...

من زیاد فوتبال نمیبینم 

و زیاد این چیزا برام به معنی وطن پرستی نیست 

وطن پرستی من توی شاخه های دیگه ایه ، در جواب استارتر که ایراد گرفت از داور این رو گفتم 

اما از جهاتی ۱۳ دقیقه وقت اضافه واقعا زیاد بود و‌اینکه ۱۳ تبدیل به ۱۶ بشه هم برای من عجیب بود 

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
من زیاد فوتبال نمیبینم  و زیاد این چیزا برام به معنی وطن پرستی نیست  وطن پرستی من توی شا ...

خب عزیزم ادم اطلاعات نداره صحبت نمیکنه حالا براتون توضیح دادم که چطور حساب میشه و بنطر من عادلانه بود 

دیگه بقیش عقیده هر کسیی متفاوته 

اما این مسلمه که برد یه تیم افتخار اون کشوره

خب عزیزم ادم اطلاعات نداره صحبت نمیکنه  دیگه بقیش عقیده هر کسیی متفاوته  اما این مسلمه ک ...

هرجوری هم حساب کنی ۱۳ دقیقه وقت زیاد بود ، حتی اگر کل ۱۱ نفر یک تیم هم ۱ دقیقه وقت تلف کرده باشن بازم ۲ دقیقه وقت اضافه میاد خانم با اطلاعات 

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
2790
2778
2791
2779
2792