2777
2789
آخه بخیه هامم یه چند‌وقتی عفونت کرد آبخون پس میداد زنه فشار داد خالی کرد یکم طولانی شد بعد 15روز هنو ...

آخی بنده خدا نگران نباش ایشالا که مشکلی نیست سعی کن یکم خودتو بدی بالا بعد دستت رو بذاری رو تخت بلند شی خیلی خودتو نکش به جلو 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطوری 

دستهام رو اهرم میکنم تا از حالت درازکش بشینم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
تو هم دستتو میگرفتی خودتو میکشیدی جلو  بد نیست

اره نگران نباش،نزار کسی کمکت کنه خودت یواش یواش لبه تختو بگیر بلند شو،وقتی کسی کمکت میکنه وادارت میکنه بلند،شی واسه همین بهت فشار میاد ولی خودت قلق بدنت رو میدونی و بدون لینکه به شکمت فشار زیادی بیاری بلند میشی اینطوری زودتر هم یرپا میشی این روزا وابسته کسی نمیشی واسه کارات،درضمن،وقتی بلند شدی و ایستادی میدونم شکمت یه کم درد میکنه ولی تو تمام سعیت رو بکن که قوز نکنی،یواش یواش کمرت رو قاف کن و صاف راه برو وگرنه بعدا اذیت میشی