2777
2789
تو هم همینطوری پا میشدی  فشار نمی اومد یا دردت نمیگرفت

من به پهلو میشدم و بلند میشدم البته اینم بگم من تو بارداری اصلا دلم خیلی بزرگ نشده بود بعد از زایمان هم خودم کارامو میکردم و خیلی زود حالم خوب شد 

داشتن درد طبیعیه 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل سعی کن چند تا بالش بزاری زیر سرت که خیلی خوابیده نباشی فشار بیاد بهت موقع بلند شدن

خواستی بلند شی هم اول به پهلو شو بعد آهسته بلند شو

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
از لبش میگیرم ولی نمیتونم بلند بشم 

روز چندم سزارینی؟

روز اول فقط سخته بعدش یکم درد داره ولی راحت میتونی پاشی فقط به پهلو سخت نیست چون درد میاد می‌ترسی یبار درد تحمل کن پاشو اوکی میشه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

وای نگم برات چقد این بلند شدنا سخت بود.. 

کاش میشد تخت بیمارستانو میوردم خونه!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

روز بیستم ولی نمیدونم چرا نمیتونم 

اوووه سونو رفتی ؟ ۲۰ روز که دیگه کل دردا تموم شده عزیزم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
نه کش میاد یا به پهلو‌میشمو  یا بلند میشم یکم درد دارم

به دکتر گفتی ؟ آخه منم دوبار سزارین شدم این درد که میگی نهایت تا ۵ ۶ روز شاید باشه بعدش عجیبه ۲۰ روز دیگه خیلی عجیبه 

به دکتر گفتی ؟ آخه منم دوبار سزارین شدم این درد که میگی نهایت تا ۵ ۶ روز شاید باشه بعدش عجیبه ۲۰ روز ...

آخه بخیه هامم یه چند‌وقتی عفونت کرد آبخون پس میداد زنه فشار داد خالی کرد یکم طولانی شد بعد 15روز هنوز بخیه هامو کشیدم 

موندم چیکار کنم دیگه 

همش از بخیه های داخل میترسم 

واسه همین دیشب که اینطوری دوبار پاشدم اذیت شدم گفتم بپرسم چه غلطی بکنم 

تا چه حد سنگینی نباید برداشت 

من‌به پشتم بیشتر خودمو یکم کج میکنم از بغل تخت میگیرم خودمو میکشم جلو واسه همین میگم‌بد نباشه 

من دستم رو زیرم میذاشتم مینشستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...