2777
2789
عنوان

خونه اپارتمانی یا حیاط دار ؟ چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 30 پست
دهه هفتاد تو تلویزیون برا ترویج حتی چند تا سریال ساختن .همسران ،پدرسالار ،زیر آسمان شهر 

اونا فقط فکر منفعت و جیب خودشون بودن 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خونه های ویلایی هم چند واحدی هستن دست کم ۳ واحد...حتی بیشتر...تا حدودی هم همین مشکلات هست..‌

منظورم دربست در اختیار خودت بود نه چند واحدی 

میتونی امنیتش رو زیاد کنی  

هرکاری کنی بازم راه دور زدن سیستم امنیتیش رو پیدا میکنن

ما تو منطقه ای هستیم ک ۹۹ درصد خونه ها ویلاییه من جمله خونه پدرو مادرم ولی ما اپارتمام نشینیم چون شوهرم ممکنه بخاطر کارش چن روزی نباشه پس اپارتمان امنیتش بیشتره برا ما

پدرو مادرم وقتی بخوان برن جایی ب ی ادم معتمد و فامیل میسپارن ک بیاد تو خونه تا برگردن چون اگر نصف شب کل خونتو هم بار بزنن ببرن کسی متوجه نمیشه 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من دوتا خونه دارم یک آپارتمان بزرگ بالای شهر یک ویلایی پایین شهر  همه بهم میگن خونه بالاشهر ول ...

اره واقعا خونه حیاط  دار دربست یعنی بهشت و ارامش و زندگی واقعی 

هرکاری کنی بازم راه دور زدن سیستم امنیتیش رو پیدا میکنن ما تو منطقه ای هستیم ک ۹۹ درصد خونه ها ویلا ...

والا تا اینجا که بیشترین اعلام سرقت واسه اپارتمان بوده نه خونه ویلایی بعدشم اینطوری نیست که میگید امنیتش رو ببری بالا یه راهی پیدا میکنن و من صد درصد خونه حیاط دار رو به یک تیمارستان ترجیح میدم 

ما اپارتمانیم ولی هیچکدوم اینایی که گفتی نداریم تو ساختمون اما ۱۰۰٪ حیاط دار بهتره

خداروشکر اما حیاط دار دربست بهتره😉

والا تا اینجا که بیشترین اعلام سرقت واسه اپارتمان بوده نه خونه ویلایی بعدشم اینطوری نیست که میگید ام ...

بستگی داره ب همسایه هات

ما الان تو ساختمونمون خداروشکر همشون خوبن و ساکت و واقعا باهاشون اذیت نمیشیم و خودمونم ادمای بی حاشیه و ساکتی هستیم. چن وقت پیش دزد اومده بود دوربین مدار بسته یکی از خونه هارو دزدید😐بیچاره صاحب خونه از ترس کل حیاطشو مثل زندان کرده و سقفشم با حفاظ مثل ی قفس پوشونده😐

الان چون اوضاع اقتصادی مردم خوب نیس دزدیا بیشتر شده و ادم باید حواسش باشه ب اموالش

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خونه ویلایی امنیت پایینی داره و نمیتونی خالی بذاریش خصوصا تعطیلات  خوبیای زیادی داره ولی تنها ...

نه  فرقی نداره جدیدادزدی اپارتمانی بیشترشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خداروشکر اما حیاط دار دربست بهتره😉

من خونم ویلاییه راحتم مهمونی میگیرم تابستوناروحیاط میشینیم یه باغچه پرازگل دارم  عالیه  تنهاعیبش اینه تابستون هواروشن میشه صدای پرنده هانمیزاره بخوابی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه خوب. کدوم شهری؟ چون گفتی تابستونا حیاط میشینی.

عصرمیشینیم گفتم باغچه دارم  درخت داره سایه میندازن  عالیه