2777
2789
عنوان

خونه اپارتمانی یا حیاط دار ؟ چرا؟

469 بازدید | 30 پست

خودم خونه حیاط دار چون همسایه بیشعور وجود نداره که بچش بالاسرت مثل اسب یورتمه بره یا همسایه بغلیت بچش صبح تا شب به در و دیوار لگد  بزنه یا چرخ خیاطی بیاره تو خونش، و برینه تو اعصابت یا مثلا صدای خر  و  پفش پدرتو در بیاره و..... و..... خودتی و خودت و بخاطر یه دستشویی رفتن موذب نیستی و یک حیاط خوشکل با ارامش زیاد  داری 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

حیاط دار تا گربه ها بتونن بازی کنن 

و باغچه داشته باشم 

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ویلایی امنیت پایینی داره و نمیتونی خالی بذاریش خصوصا تعطیلات  خوبیای زیادی داره ولی تنها ...

میتونی امنیتش رو زیاد کنی 

خونه ویلایی امنیت پایینی داره و نمیتونی خالی بذاریش خصوصا تعطیلات  خوبیای زیادی داره ولی تنها ...

اره دقیقا تنها بدی خونه ویلایی همینه، آدم تنها باشه می‌ترسه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پس حالا که همه متفق القولیم تف به اون کسی که زندگی آپارتمان نشینی رو وارد کرد و هممون رو آپارتمان نش ...

دهه هفتاد تو تلویزیون برا ترویج حتی چند تا سریال ساختن .همسران ،پدرسالار ،زیر آسمان شهر 

اره دقیقا تنها بدی خونه ویلایی همینه، آدم تنها باشه می‌ترسه 

الان تو اپارتمان تنها نیستیم؟ و از این همه سز صدا خوشحالیم خودشم تلویزیون رو برای چی گذاشتن؟