2777
2789

منظورم وسایل خونه فرشام قرمز قدیمی یکیشون جنسش خیلی بده..کابینت فقط چن در دارم اون اهنی قدیمی‌ ولی خونم طبقه بالا پدرشوهرمه نوسازه ۱۲۰ متر زیر بناس همه چیزش خوبه یکی نقشه خونم خوب نیست حال ۵۰ متره ولی یه اتاق زدیم بزرگ همیشه کارا شوهرم برعکسه.الانم حقوق همسرم خیلی کمه کفاف نمیده با بچه که حتی پرده بزنم حداقل

صبور باش کم کم ایشالا جور میش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

وام خونگی بذار کم کم بخر

ی نفر توهمین نی نی سایت میگف کل وسیله هاشو باوام خونگی کم کم عوض کردع

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش قرمز که الان مد تو پینترست نگاه کن بعدا پول دستت اومد با مبل طوسی ست کن، کابینتاتم برچسب کابینت ...

اشپزخونم خیلی بزرگه حدود ۲۰ متر بعد اوپن نداریم فک کن بزرگ توش ۴ در کابینت باشه با یخچال و گاز و صفحه ی هم دارم

اشپزخونم خیلی بزرگه حدود ۲۰ متر بعد اوپن نداریم فک کن بزرگ توش ۴ در کابینت باشه با یخچال و گاز و صفح ...

حالا کم کم میخری جای اپنم یه میز کوچیک میتونی بزاری شیک میشه ولی خب خونه بزرگ و پر کردن زمان بره 

بنظرم خداروشکر کن ❤ درسته تو زندگی آدم ی وقتا کم میاره ولی من خیلی شنیدم که حتی تو روزای بد ات هم شکر کن ❤

خونه محل آرامشه و باید حس خوبی ازش بگیری... اینکه فضای خونه بر خلاف میل ات باشه رو من کاملا درک میکنم... ما هم خونه مون کوچیکه و همسایه بالاییمون پدرمونو در آورده ولی بازم شکر:)♡

با چی قسط وام بدم عزیزم ماهی ۷تومنه حقوق اونم بیمه نیستیم

🥲درک میکنم همه چیز هم الان شده خداتومن

حالا کم کم میخری جای اپنم یه میز کوچیک میتونی بزاری شیک میشه ولی خب خونه بزرگ و پر کردن زمان بره&nbs ...

خسته شدم ولی راس میگی میز صبحونه خوری بگیرم بازم خوبه یکم پر بشه.کابینت گفتن بهم ۹۰ ملیون 

خسته شدم ولی راس میگی میز صبحونه خوری بگیرم بازم خوبه یکم پر بشه.کابینت گفتن بهم ۹۰ ملیون 

اره کابینت الان خیلی گرون در میاد ولی به امید خدا پر میکنی اونجوری که دوست داری