2777
2789
عنوان

چرا دخترا همشون یه شکل شدن 😐

341 بازدید | 21 پست

قبلا ب خاطر ژل و فیلر زیاد میگفتیم ی شکل ان 

الان ب خاطر ی چی دیگ واقعا کپی هم شدن دماغ عملی قلمی باریک صورت استخونی بدن استخونی 😐

هرکی میبینم واقعا ی شکله

🤷‍♀️🤷‍♀️

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بدن استخونی داشتم اصلاً بد نیستشا یه زمانی تو ایران اضافه وزن خیلی بیداد می‌کرد هر کسی رو که می‌دیدی بیش از حد اضافه وزن داشت الانم همینجوریه الانم خیلیا هستن که اضافه وزن شدید دارن پس اصلاً چیز بدی نیستش اگر لاغر استخونی زیاد می‌بینید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

قدرت رسانه و مافیای مد 

انگار اکثرا سلیقه شخصی ندارن و کپی می کنن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من کلا از تغییر دادن صورت بدم میاد .مگر اینکه بینی و یا جای دیگه از صورت واقعااااا مشکل داشته باشه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

همه یه شکل نشدن 

یه شکل ها خودشون رو نمایش میدن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

حالا بدن استخونی داشتم اصلاً بد نیستشا یه زمانی تو ایران اضافه وزن خیلی بیداد می‌کرد هر کسی رو که می ...

همچنان بیشتریا اضافه وزن دارن و تعدادشونم بالاتر رفته 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜