2777
2789

دوستان توروخدا بگید شما بودین با پدرتون ایا ادامه ی ارتباط میدادین؟ مادرم فوت کرده دوازده سال پیش والان پدرم زن دارن، زمانی که ازدواج کردم خودم کلیه ی جهیزیمو خریدم اقساطی اخه کارمیکردم میتونست کمکم کنه اما نمیکرد پنج سال پیش حتی خودم کادوی نامزدیمو خریدم دروغی گفتم بابام گرفته پیش همه حتی زمانی که از اون خونه رفتم خودم پول شامو حساب کردم اخرین دعوتی میتونست ازلحاظ مادی اما خسیسه خیلی زیاد، ازدواج کردم نه جهیزیه ی نه کادویی هیچی الانم تو یه شهر نیستیم وسه ساعت فاصله داریم اما دوسال نیومده خونم زنش زیاد دخالت نمیکنه مظلومه خودش مقصره بیشتر شاید بیس درصدزنش، باهیچ کدوم ازخانواده ی خودشم ارتباط نداره باکسی نمیسازه چند بارمن زنگ میزنم یه بار اون واقعا من دخترخوبی بودم براش اما دیگه ازاین همه بی مهری بریدم میگم عید بیاخونمون میگه نه شما بیایید منم سالی سه باردعوت میکنه، مادرشوهرم بهم میگفت گله کن ازپدرت نمیان شما بگید چی کارکنم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم برای مادرمم خیلی بد بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم این اخلاق پدرتونه مطمعنن از سر دوس نداشتن و بی مهری نیس منم دو سالع ازدواج کردم ی شهر دیگم پدرم فک کنم دوبار فقد اومدع تو خونم از هر دو سه شب درمیونم ک با مامانم حرف میزنم نهاااایت س چار بارش صداش میومد ک چکار میکنی خوبی یا سلام میرسوند بچمم الان دنیا اومدع همینع ولی خب میدونم دوسم دارع و وختی هست محبت دارع منم گله ای ندارم 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰