2789
عنوان

دلم خیلی گرفت

234 بازدید | 20 پست

الان سر میز شام خواهرم و همسرش گفتن دارن هفته دیگه میرن کیش با دوستاشون خیلی دلم گرفت چرا من همراهی ندارم باهاش برم سفر دوتایی دلم خیلی مسافرت میخواد پدر و‌مادرم که خب دغدغه های خودشون و دارن منم خودمو با کار مشغول کردم اما از لحاظ روحی خستم همش تنهایی همش تماشاچی بقیه خدا کاش این زندگی و تموم میکرد که انقدر با غصه و حسرت میگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی به خواهرت داره کاش خواهر من خارج بره اصلا ادم میبینه خواهرش خوشحال دلش خوش میشه من ک اینطورم دلم میخواد همه چیایی خوب برای خواهرم باشه ... هرکیی تو زندگیی راه خودشو داره این طرز فکرت بده

چ ربطی به خواهرت داره کاش خواهر من خارج بره اصلا ادم میبینه خواهرش خوشحال دلش خوش میشه من ک اینطورم ...

من برا خواهرم بد نخواستم هیچ وقت من برا شرایط خودم ناراحتم نمیگم چرا اون میره که خوش باشه من فقط برا خودم دلم به درد میاد همین 

چ ربطی به خواهرت داره کاش خواهر من خارج بره اصلا ادم میبینه خواهرش خوشحال دلش خوش میشه من ک اینطورم ...

شما اگر خودت تا بعد ۳۰ مجرد بودی خواهرت ازدواج کرده بود همین حس و داشتی برا اون بد نمیخواستی که هیچ خوبم میخواستی شادی و خوشی شو اما خودت دلت خون بود اما از اون جایی که یه نفر متاهل هیچ درکی از مجردی طولانی نداره پس انتظاری نمیره 

من برا خواهرم بد نخواستم هیچ وقت من برا شرایط خودم ناراحتم نمیگم چرا اون میره که خوش باشه من فقط برا ...

همینه دلت میگیره خوب نیست دیگ  بگو خوب خداشکر اون میره منم سرکار میرم شرایط خودمو دارم ی روزیم زمان من میاد من چیزایی دیگ تجربه میکنم قرار نیست ماهمه عین هم لذت برریم  خوشحال باش بقول ی نفر هر وقت از بالاتر های خودت نگا کردی پایین تر های خودتم نگا کن  انوقت تعادل حس میکنی

همینه دلت میگیره خوب نیست دیگ  بگو خوب خداشکر اون میره منم سرکار میرم شرایط خودمو دارم ی ...

من برا خودم که سر کار میرم خدا رو شکر میکنم اما منم دوست دارم مثل هر زن دیگه ای زنانگی و تجربه کنم و زندگی کنم هیچی جای این خلا رو نمیگیره دلم برا خودم میگیره شما دوست داری برگردی به مجردی تا سن سی و خورده ای مجرد باشی خونه پدر مادرت خواهرت بیاد و بره دوستات همه ازدواج کرده باشن دغدغه هاتون با هم فرق بکنه آدما درکی از شرایط هم ندارن