2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
شما اگر خودت تا بعد ۳۰ مجرد بودی خواهرت ازدواج کرده بود همین حس و داشتی برا اون بد نمیخواستی که هیچ ...

مجردی طولانی ی انتخاب بوده  میتونستی شوهر کنی طلاق بگیری یا میتونستی شوهر نکنی تو ۳۰ سالگی ی خوبشو بکنی قرار نیست مقایسه کنیم ک اره من اگ ۱۵ سالگی ازدواج میکردم تو مجردی حرص نمیخوردم ن عزیزم ذهن داغونه ک نمیدونه مسیر هرکسی متفاوت وقتی اینو فهمیدی تازه زندگیت تغییر میکنه اگ تو تا ۳۰ سالگی  یا حتی من اگ تا ۳۰ سالگی موندم بخاطر ذهن بستم بوده ن شانس یا هرچیزیی دیگ 

مجردی طولانی ی انتخاب بوده  میتونستی شوهر کنی طلاق بگیری یا میتونستی شوهر نکنی تو ۳۰ سالگ ...

ازدواج هرکس. زمانش دست خودش نیست دست خداس مجردی طولانی برای من انتخاب نبوده هرچقدر در راستاش تلاش کردم اتفاق نیفتاده و من متوجه شدم زمانش نبوده ربطی به ذهن بسته نداره یه اتفاقه که برا هرکسی سر زمانش میفته تقصیر آدما نیست من نمیدونم شما خودت چندسالگی ازدواج کردی ولی وقتی شرایط یه نفر و درکی ازش نداری چطوری به‌خودت اجازه میدی متهمش کنی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من برا خودم که سر کار میرم خدا رو شکر میکنم اما منم دوست دارم مثل هر زن دیگه ای زنانگی و تجربه کنم و ...

ببین جواب اون دوستمون دادم ک همینو گفته بود ک من متاهل درک ندارم من میگم بخاطر ذهن بسته اس اگ ادم خاستگار خوب براش نیماد یا هرچیزیی دیگ بخاطر اینکه تو هنوز خودتو صد تو دوست نداری تظاهر همش تازه رفته رفته بدترم میشی برو بالا پیامم بخون  ببین منظور من اینکه اگ دلت میگیره اگ ذهنت بسته اس اگ دیگران پیشرفت میکنن تو مات موندی بخاطر خودت تقصیر خودت  اگ مسیر ذهنت فرق میکرد میتونستی  زندگی بهتری تجربه کنی

ازدواج هرکس. زمانش دست خودش نیست دست خداس مجردی طولانی برای من انتخاب نبوده هرچقدر در راستاش تلاش کر ...

متهمش نمیکنم  میگم یکم برای خودت تلاش کن ببین کجا رو اشتباه کردی یا کجا نادیده گرفتی کجا فرصت از دست دادی من میگم قرار نیست  من تو ۱۵ شالگی ازدواج کرده باشم شاید ۱۰ سال خوشبخت باشم یا تو ۳۰ بمیرم ... ولیی شاید تو توی ۳۵ ازدواج کنی ۳۰ سال زندگی مفید داشته باشی  من میگم مسیر متفاوت این بستگی داره دید تو چی باشه

ببین جواب اون دوستمون دادم ک همینو گفته بود ک من متاهل درک ندارم من میگم بخاطر ذهن بسته اس اگ ادم خا ...

من کاملا به خودآگاهی و خودشناسی اگاهم سالها هم کار کردم روش اینکه انسان مسوول سرنوشت خودشه باید عزت نفس داشته باشی و خودت و دوست داشته باشی و وابستگی نداشته باشی  هم کاملا میدونم اما زمان یه چیزایی دست انسان نیست ادمیزاد نمیتونه صد درصد با همه چیز مقابله کنه محدودیت هم داره  

متهمش نمیکنم  میگم یکم برای خودت تلاش کن ببین کجا رو اشتباه کردی یا کجا نادیده گرفتی کجا فرصت ا ...

شما تو زندگی منی؟منو میشناسی؟ میدونی چقدر تلاش کردم یا نکردم ؟میدونی چه کارایی تو زندگیم کردم؟