2777
2789

هی نگین خوش امدی تازه عضو شدی تعلیق شده بودم دوستان بخدا😐💔

این تاپیک هم برای دختر خالمه

خواستگارش پسر خالمونه 7.8سالیه ک دوسش داره و همیشه همه جا هم میگفته دوسش دارم اول اسمشو تتو کرده روی بازوش قبل سربازیشم اینطور بود ب خالم میگف ک من دخترتو میخوام و.... ولی دخترخالم حسی بهش نداره

شرایطش پسره تو شرکت کار میکنه هنوز رسمی نیست ولی پدرش ساپورتش میکنه خواهر نداره

خونه طبقه ی بالای خالم اینا خونه دارن و ماشینم میگیره در اینده ب دختره گفته اگ قبول کنی مغازه میگیرم برات(ارایشگاه بزنی)

فقط دختره بهش حسی نداره پسره بلد نیست زیاد ابراز احساسات کنه میتونه دلیلش این باشه ک خواهر نداره؟

و اینکه دخترخالم میگه از لحاظ استایلی به هم نمیخوریم همون فرهنگی(هر دو یه قوم هستن)

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

همونجا که رفت تتو کرد من یه خط قرررررررمز دورش میکشیدم

سنش کم بود اون موقع

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دلم نشینه نه

ننشسته

ننشسته

خب شرایطه ادما هم مهمه یکی مجبور باشه قبول میکنه

ولی وقتی به دلت نمیشینه 

خب پسرخاله شم هست دیگه نمیشه گفت برین جلو همو بشناسین از هم شناخت دارن

شرایطشم که خوب شرایطه خوبی نیست

من بودم قبول نمیکردم

وقتی حسی بهش نداره پس منفیه 

همه بهش میگن ممکنه پشیمون بشی

خب شرایطه ادما هم مهمه یکی مجبور باشه قبول میکنه ولی وقتی به دلت نمیشینه  خب پسرخاله شم هست د ...

چرا شرایطش بده!