2777
2789
عنوان

این خواستگارو قبول میکنید خدایی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست
خوش اومدی تازه عضو شدی

🤣میدونستم یکی اخر میاد بگه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی معمولا ازدواجه فامیلی دلخوری پیش میاره ولی وقتی میگی شرایطش خوب نیست بیشتر روش باید فکر کنه

نه نگفتم شرایطش بده اصلاخونه اینا داره

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

تمایل ادمیزاد ب انجام کارهایی ک منعش میکنن بسیار بالاست🤣

🤣🤣دقیقاا

چرا شرایطش بده! 

ببخشید من چرای اولشو ندیدم

چیزی که الان داره رو باید ببینی

خب ماشین که نداره 

خونه که ماله پدرو مادره

کارشم که رسمی نیست 

هروقت بخوان میگن به سلامت 

شرایطش خوبه بنظرتون؟

ببخشید من چرای اولشو ندیدم چیزی که الان داره رو باید ببینی خب ماشین که نداره  خونه که ماله پ ...

بد نیست نه خونه خودشه طبقه بالا عمم نمیدونم حقیقتا دختر خالم میگف اگ تو رو دوس داشت قبول میکردی من قطعا قبول نمیکردم قطعا🤣🤣🤣چون منم ب دلم نیس ن اینکه بدبخت بد باشه ها نه اصلا دل شاید جای دیگ گیر کنه