2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه دوباره طلاق میگیرم

4165 بازدید | 96 پست

سلام لطفا راهنماایی کنین شوهرم ازدواج اولشه من ازدواج دومم چون میدونه من ی بار طلاق گرفتم اون طلاق نگرفته هرجوری بامن رفتار میکنه ک این طلاق نمیگیره ن برای خونه چیزی میگیره ن ی لباسی میگیره برام هرلحظه هم میگه برو خونه پدرت نمیخوام چون من ی بار طلاق گرفتم هرجوری دلش میخواد بامن رفتار میکنه خودمم متاسفانه باردارم  میگه بچه رو هم نمیخوام چون دختره بخاطر اینه  میگه باخودت ببرش هرکاری میخوای کن اصن بفروش  منم واقعا از حرفاش دگ خسته شده بودم چون هرروز همینه حرفاش امروز باز ک میگف من نمیخام طلاق بگیر من چ اشتباهی کردم بازن بیوه ازدواج کردم گفتم مجبورت نکردم ک من حوصلم نمیکشه هرروز این حرفاتو بشنوم لطفا برو درخواست بده مهریمم تمام کمال بده من برم من خوددمم دگ نمیخام چون هرروز تو این حرفارو بهم میگی خستم کردی دگ.خودمم ۲۶ سالمه ایشون ۲۹. ازوقتی بااین ازدواج کردم احساس میکنم اندازه ده سال پیر شدم.گفتم من طلاق نمیگرم تومیگیری هم باید نفقه بدی هم مهریمو گف چرا من طلاق بدم مگه گیجم اونقد اذیتت میکنم خودت مجبورشی بری بنظرتون چیکارکنم واقعا دگ حالم ازش بهم میخوره نمیخوام روشو هم ببینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند مه بارداری ؟

خیلی شیک میری شکایت نفقه و مهریه میکنی 

ابلاغیه که اومد دستش میفهمه زیادی نخوره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
چند مه بارداری ؟ خیلی شیک میری شکایت نفقه و مهریه میکنی  ابلاغیه که اومد دستش میفهمه زیادی نخ ...

الان ماه هشتم بارداریم واقعا دگ خسته شدم ن برای خونه چیزی میگیره ن یدونه لباس میخره باهزار منت دکتر اینا میبره خسته شدم دگ نمدونم  چ کنم 

یکبار بشین صداشو ضبط کن یا میتونی فیلم بگیر،،رفت دادگاه  یا خواستی بری به دردت میخوره،،خانواده نداره شعورش کجاست،،،برای بار دوم چرا چشماتونو باز نمیکنید،،،این آدم مشکل اعصاب روان داره اصلا

الان ماه هشتم بارداریم واقعا دگ خسته شدم ن برای خونه چیزی میگیره ن یدونه لباس میخره باهزار منت دکتر ...

شکایت کن کاری نداره که

سعی کن دعوای پیامکی کنی یا یه جوری ازش فیلم بگیر موقع دعوا

بعد همونو دادگاه ارایه بده 

قشنگ میچزوننش

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
چرا این حرفارو میزنه بی علت یعنی؟؟؟

اره بخدا همش دنبال دعوا هس  هر لحظه ی چیزیو بهونه میکنه گاه میگه من باید دختر میگرفتم میگم میگرفتی دگ من نزاشتم  چرا وارد زندگی من شدی من هزار بار گفتم من‌و تو نمیشه گوش نکردی 

چند روز برو خونه پدرت شاید پشیمون شد 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)