2777
2789

سلام من فکر میکردم این حرف ها فقط تخیلات ذهن یه عده آدم بیماره فقط از پشت گوشی خونده بودم تا که دوستم که روابط صمیمی داریم اومدن خونمون دوستم گفت پدر شوهرش وقتی کسی خونه نبوده اومده سراغش یه دسته پررررر از تراول درآورده گفته بهم فقط بوس بده دوست من زبونش تند و تیز میگه ده تا لیچار بارش کردم گفته تو خودت واسم میخندی دلت میخواد بیا باهام باش...بعد که شوهرش زنگ میزنه به باباش فحش و دعوا و هزارتا حرف بار پدرش کرد باباش گفت شیشه زده بودم الکل خورده بودم

ما یه هفته تو شوکیم...خلاصه بگم رفتار این دوست من خیلیییییی تغییر کرده ایندفعه اومدن خونمون هی شوهرش تحقیر میکرد سرش داد میزد میگفت خاک بر سر بی عرضه فلان فلان شده ان شاالله خبر مرگ خانوادت بیاد مامانت فلانه پدرت قلاته البته فحش های بسیاااااار زشت و هی تحقیر تحقیر بعد هم همه رو خبر دار کرد خواهرانش برادراش حتی عمو و دایی های شوهرش جمع کرد به اوناهم گفت بعد من کاملا حق میدم بهش ها چیز کمی نیست ولی درد من اینه در رابطه با همسرش زیاده روی نمیکنه؟دلم میگیره واسه شوهرش همش سکوت میکنه به خاطر بی آبرویی پدرش ولی خب تقصیر اون چیه که زنش انقدر منت میذاره حتی کل روز داداشش رو خانومه میکوبونه تو سر شوهرش ...من حرف های دوستم رو نگفتم کامل خیلی فحش میده که بگم تعلیق میشم قضاوت با شما..

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این که نشد زندگی اگر اصلا نمیتونه با این قضیه کنار بیاد جدا بشه یا کلا قطع ارتباط کنه با خانواده همس ...

قطع رابطه شده مادرشوهرش میخواد طلاق بگیره شوهرشم خونه اش تو ساختمون باباش بوده داره دنبال خونه میگرده برم اونجا

فرض كنيم تاپيك راست باشهمردا اينجور وقتها ك سكوت ميكنن بعدش تلافي رو سرش در ميارن ب وقتش! گاهي با خي ...

نمیدونم خودم رو جاش گذاشتم خیلییی سخته ولی خب شوهرش هم گناه داره زیادی روش فشاره ازون طرف رسوایی کار پدرش مادرش هم میخواد طلاق بگیره ازش زنش هم اینجوری خانواده زنش هم همش منت میذازن

نمیدونم خودم رو جاش گذاشتم خیلییی سخته ولی خب شوهرش هم گناه داره زیادی روش فشاره ازون طرف رسوایی کار ...

بهتر تدبیر کنه راهنماییش کن

بگو فردا شوهرت ی حور تلافی میکنه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

دلم برای پسره سوخت

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

دوماد تو کاری نکرد ولی شوهر این خونه رو عوض کرد پدرشو زنگ زد هزار تا فحش داد قطع رابطه مادرشوهرشم میخواد طلاق بگیره ولی این خیلی زخم زبون میزنه فکر میکنم از حدش فراتر داره انجام میده

بهتر تدبیر کنه راهنماییش کن بگو فردا شوهرت ی حور تلافی میکنه

حرف تو سرش نمیره انقدر بعد این اتفاق پرو تر شده کلی به من و شوهرم توپید من چیزی نگفتم گفتم دلش پره بزار بگه ولی گفتم بازم اره شوهرت شرمنده است و فلان و بهمان اونم یه ریز فحش میکشید میگفت بره گمشه خاک بر سر بی عرضه

نمیدونم خودم رو جاش گذاشتم خیلییی سخته ولی خب شوهرش هم گناه داره زیادی روش فشاره ازون طرف رسوایی کار ...

دوستت ازون آدماست که دوست داره از آدما آتو داشته باشه بی دلیل اذیت کنه. یعنی ازونا که یکم رو یکی بتونه مسلط بشه پدرشو درمیاره. ازوناست که از خداشه یکی خطایی بکنه و خدارو بنده نباشه. وگرنه فکر نکنم زیادی بابت خود این موضوع ناراحت باشه بیشتر انگار خوشحاله که میتونه فشار بیاره.

اون مرد فشار روانی کار باباش روشه، دوستت هم انگار از خداش بوده تا بتونه شوهرش رو تحقیر کنه. درهرصورت شوهرش آدم مظلومیه اگه گیر یه شارلاتان میافتاد مینداخت گردن خود زنه یا میزد زیرش.

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

گناه داره شوهرش،چیزی که بوده سخته ولی چه ربطی به شوهر بدبختش داره آخه:(

درد منم همینه شوهرش گناهش چیه انقدر تحقیر الان خیلی فشار رو شوهرشه حتی مادرشوهرش میخواد جدا شه