2777
2789
عنوان

خواهر برادر سندروم داون بودن

2995 بازدید | 128 پست

سلام عزیزان من یه مشکلی دارم ذهنم خیلی آشوبه به طوری که توان زندگی عادی رو ازم گرفته انگار پر و بالم شکسته

من بعد زایمان دومم دکترا متوجه شدن دختر خوشگلم زندگی من دچار سندروم داونه بگذریم که چه بر من گذشت بعد از فهمیدنش....من قصد دارم بچه سومم رو به دنیا بیارم ولی همسرم نمیخواد و تصمیمش قطعیه ولی من خیلی دلم میخواد هم دختر اولم در اینده تنها نباشه هم دختر سندرومم مشکلاتش روی دوش یه نفر نیوفته شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین سختی زایمان و بزرگ کردن سه بچه با این وضعیت اقتصادی به خاطر اینده پس از خودت یا راحتی بزرگ کردن دو تا بچه 

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خودت داری ظلم میکنی ...بچه سوم ینی بدبختی  الان نمیفهمی

چرا؟ میشه منو قانع کنی؟

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
ببخشید تو سونوگرافی نشون نداد که بچه سندروم دانه؟

نه گفته بودن سالمه

حس میکنم بچه بیچاره سندرومش رو از تو گرفته وگرنه جواب سوال کاملا واضحه:/

چرا من بیشتر به بچه هام فکر میکنم تو این دنیای غریب بعد از ما کیو خواهند داشت 

😐نمیفهمم 

مسولیتای دخترت گردن ی نفر نیفتههههههه؟؟؟؟؟

وای خدا

اون ادمایی که میگفتن بچه دار شدیم تا حوصلمون سر نره کم بود

اینم اضافه شد

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️