چه جوری داری تحمل میکنی حالم خیلی بد چی کار کنم هر لحظه دارم بدتر میشم
چند وقته فهمیدی ؟
. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
همینطوری فکر میکنند خانم ها که خودشونو گول میزنند و بی ارزش میشن دیگه متاسفانه هی ام ادامه میدن.نمیگن جلوی خدا مسئولن که عمرشونو پای ادم هرزه حروم کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعاً مهمه،بچه بعد از طلاق خیلی آسیب میبینه ،االبته من محیط زندگی رو آروم نگه داشتم اگه قرار بود همش جنگ باشه ترجیح میدادم به خاطر آرامش بچه ها طلاق لگیرم .
. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
خیانت حد نداره که ذهنی چتی خوابیدن و..همش یکیه از فکر شروع میشه ب عملی ختم میشه
شوهر من اینستا پیام داده بود ولی هیچ جوابی نگرفته بودا این فقط پیگیر بود من خیلی حالم بد بود شاید تا یکسال ولی وقتی ازش میپرسیدم دلیل کارشو میگفت شیطنت خواستم ببینم چت با کسی دیگه چطوریه من بدبینم هنوزم بعد چندسال ولی دیگه چیزی ندیدم