2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که زندگی خوب فراهم کرده شوهرم پولی رهن  خونش۲۰میلیونه

عزیزم البته فکر نکنی شوهرم وضعش خوبه ها ،تازه بعد بیست سال داریم خونه میسازیم که تازه یه مقدار پولش را هم خودم دادم ،ولی نشستم فکر کردم متاسفانه مردا اکثرا خیانتکار شدن ،اگر شوهرم دست بزن داشت یا توهین میکرد یا هر چیز دیگه ای واقعا تحمل نمیکردم ،البته خیانت درد بسیار بزرگیه اینقدر گریه کردم که به اندازه ی ده سال پیر شدم ولی حالا میگم چرا ،چرا اینکارو با خودم کردم ،مرد خیانتکار داره به شرف و انسانیت خودش ظلم میکنه ،خدا خودش یه روزی کیفر  کارهاش را میده .

تنها انتقام از این مردا اینه که نشون بدی کارهای مزخرف اون نمیتونه حال شما را بد کنه ،نشون بدی بدون توجه به کارهای اون هم میتونیم شاد باشیم ،

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

وای نمیتونم ذهنم خراب حرصم میگیره میگم من این جا بشینم اون کثافت کاری کنه آخرشم بیاد انکار کنه.

به خدا با همه وجودم درکت میکنم ،دقیقا همه ی این فکرا اومده تو سرم 

ولی یه جایی به بعد گفتم دیگه بسه ،چرا یه نفر باید بتونه اینقدر حال منو خراب کنه ،باور کن از روزی که به چشم یه دوست بهش نگاه کردم نه به چشم یه شوهر ،حالم خیلی بهتره 

کاری به کارش ندارم ،مثل دو تا دوست با هم هستیم ،بهش گیر نمیدم اونم به من گیر نمیده ،دیگع نه از خانواده اش نه از کارهاش حرف  وگله نمیکنم 

شوخی های +۱۸میکنم باهاش که خیلی دوست داره ،شاد و سرحالم ،وقتی عصبانیه سکوت میکنم (قبلا فکر میکردم اگه سکوت کنم حس احمق بودن میکنم ولی الان میبینم نه اتفاقا خیلی سکوت کردن به نفعمه).

همچنان تو گوشیش پیامهای فدایت شوم برای زن های دیگه میده و نمیدونم رابطه جنسی هم با بقیه داره یا نه.احتمالش کمه چون با من هر روز در رابطه است.

ببین فکر میکنم باهاش ازدواج سفید کردم ،شاید مسخره باشه ولی اینطوری حالم خیلی بهتره 

من بعد ده سال بهتر شدم امیدوارم شما هر چه زودتر حالت بهتر بشه 

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

به خدا با همه وجودم درکت میکنم ،دقیقا همه ی این فکرا اومده تو سرم  ولی یه جایی به بعد گفتم دیگ ...

از این که بخوام باهاش رابطه جنسی داشته باشم متنفرم یاد کاراش میفتم حالم ازش بهم میخوره یعنی درست میشم

خسته ترینم
عزیزم البته فکر نکنی شوهرم وضعش خوبه ها ،تازه بعد بیست سال داریم خونه میسازیم که تازه یه مقدار پولش ...

خوشبحالت که این جوری فکر میکنی من دارم روانی میشم دارم به طلاق فکر میکنم

خسته ترینم
خوشبحالت که این جوری فکر میکنی من دارم روانی میشم دارم به طلاق فکر میکنم

عزیزم چی بگم ،شرایط هر کس فرق میکنه ،

منم ده سال طول کشیده تا به این مرحله رسیدم ،حالم شدید بد بود ،ماه اولی که متوجه خیانتش شدم با وحود اینکه باردار بودم ۱۵کیلو کم کردم ،داغ خیانت از همه چیز برای زن بدتره ،

تازه اون روزا من فکر میکردم فقط شوهر منه که خیانتکاره بعد ها فهمیدم متاسفانه خیلی زیاد شده و خانمای زیادی با من همدرد هستن.

به خودت زمان بده ،فرصت بده 

گاهی گذر زمان همه چیز را بهتر میکنه،

اگه لازمه از مشاور یا روانپزشک کمک بگیر