2777
2789
همینطوری فکر میکنند خانم ها که خودشونو گول میزنند و بی ارزش میشن دیگه متاسفانه هی ام ادامه میدن.نمیگ ...

من ی پسرو دوس داشتم فهمیدم لیاقت نداره و بازیچشم گفت راحتم بزار گفتم خدافظ خوشبخت بشی

بخدا خیلی دوسش داشتم و دارم

ولی کسی ک قدر منو نمیدونه

ینی نمیدونه🙂🖤

بخدا همش دعام اینه خدا هدایتمون کنه.دیگ اعصابمون خورد شد چقدر بگیم و گوش ندن خدا نیت خیر ما رو میبین ...

من بهش گفتم ازدواج نکن

۷تا نوتیف برام اومد ک رابطه خوب ساختنیه و تو حسودی.

گفتم هدف شما از ازدواج فقد رابطس و مهر و تو شناسنامه ک پز بدین شوهر داریم

دیدم ایقد گزارش زدن کاربریم ترکید کلا

قبلیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بهش گفتم ازدواج نکن ۷تا نوتیف برام اومد ک رابطه خوب ساختنیه و تو حسودی. گفتم هدف شما از ازدواج ...

عقل ومنطق رو گذاشتن کنار دیگه این چند تا عکس نوشته خیلی بهم کمک کرد ببین ان شاالله خوش بخت باشی

هی میرم پشت خطش بعدشم یه دعا داخل جیبش پیدا کردم نوشته بود محبت دختر به شوهرم زیاد بشه

عزیزم من اول که فهمیدم تا یک سال فقط گریه زاری کارم بود ،بعدش کم کم داشتم دیوونه میشدم ،یه دوره فلوکسیتین خوردم 

بعدش همش دنبال مچ گیری از شوهرم بودم ،و اون انکار میکرد و منو متهم میکرد که متوهمی،آخرین دعوای ما مال سال ۹۸ بود که حق طلاق ازش گرفتم ولی من قصد طلاق ندارم ،زندگیم خوبه ،به جهنم که با زنا لاس میزنه ،آخرش شب سرمون رو روی یه بالش میذاریم ،دروغ نگم گاهی میترسم که نکنه ازش مریضی بگیرم ولی من طلاق نگرفتم چون مطمئن بودم با طلاق من بچه هام آواره میشن ،سعی کردم به خودم روحیه بدم ،برای خودم دارم زندگی میکنم ،با بچه هام عشق میکنم ،حس میکنم با شوهرم ازدواج سفید کردم ،بهش گیر نمیدم ،زود بیاد ،دیر بیاد ،بره تو گوشیش ،چت کنه ،به جهنم ،مهم نیست 

مهم اینه فعلا همه چی آرومه ،خرج خونه زندگی و بچه ها را تامین میکنه ،منم سعی کردم رو خودم کار کنم ،یه زن بی خیال شدم ،شاد و رها و خدا راشکر محیط زندگی و حال بچه ها خوبه  

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

عزیزم من اول که فهمیدم تا یک سال فقط گریه زاری کارم بود ،بعدش کم کم داشتم دیوونه میشدم ،یه دوره فلوک ...

وای نمیتونم ذهنم خراب حرصم میگیره میگم من این جا بشینم اون کثافت کاری کنه آخرشم بیاد انکار کنه.

خسته ترینم
بله نه بایکی ۳تا تو کوچه ای که زندگی میکردیم

خدا لعنتشون کنه.حالا قهر رفتی؟میخوای جدا شی.من که تو جیب شوهر خیر ندیدم دعا پیدا کردم نوشته بود محبت دختر به شوهرم زیاد بشه یعنی شوهرم رفته دعا گرفته دارم منفجر میشم

خسته ترینم