2777
2789
😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود  ک ارزش ندارم هاا ...

خره قبول کن اینجا میترسم تعلیق بشم.. 😂💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
آفلین بچه 😌😂 آدم بیخود کیه!؟ 😐🤣💔  چه باارزش باشی چه بی‌ارزش پولاتو با من نصف نمیکنی تو 😂 ...

حالا میخواستم ی ۲۰ تومن بدم برا خودت چیپس بخری اونم نمیدم 😂😂

اونی ک بیخوده خوودش میدونه 😌

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂خوبه خودتم میدونی من چقد جذابم از جذابیت زیاد مث سلبریتی ها اخرش دست ب خودکشی میزنم ک ا ...

سامورایی نکشیمون حالااااا 😐😒🙄💔🥴 

بعلههههه خوب می‌دونم کدوم دروازه رو میگی 🤣🤣🤣💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
حالا میخواستم ی ۲۰ تومن بدم برا خودت چیپس بخری اونم نمیدم 😂😂 اونی ک بیخوده خوودش میدونه 😌

راضی نیستم بری جیب بزنی بدی من چیپس بخرم 😔😂 

پس خوب خودتو می‌شناسی 🤣

😂😂😂ن دیگ قاتل نیستم  افلین همون 😂😜

قاتل جون نیستی قاتله... هعیییی 

پس دیگه حرف نمیزنم از دیوار میپرم میام تو 😔😂😂💔 

راضی نیستم بری جیب بزنی بدی من چیپس بخرم 😔😂  پس خوب خودتو می‌شناسی 🤣

❌️❌️❌️ سلام

این جا خیلی زیادن کاربرانی که برای آقایون گزارش می زنن و...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

❌️❌️❌️ سلام این جا خیلی زیادن کاربرانی که برای آقایون گزارش می زنن و...

ببخشید توروخدا الان مشکلی پیش اومده ؟ 

دیگه تکرار نمیشه شرمنده 🥺 

😂😂😂ن دیگ قاتل نیستم  افلین همون 😂😜

آجی ببخشید من حسابم بپره چیزی ندارم 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️ 

😂😂😂😂افرین ب تو میگن مرد زندگی از  اولین امتحان من سربلند بیرون اومدی  پس تو برو جیب ب ...

پیامتونو پاک کنین لطفاً آجی ترسیدم... 💙🤝 

ببخشید توروخدا الان مشکلی پیش اومده ؟  دیگه تکرار نمیشه شرمنده 🥺

🟡 چند وقت پیش کاربر آقایی که تعلیق شده بود این عکس رو گذاشت.

این جا کاربران با فرهنگ و عقاید متفاوتی هستن.

نی نی یارها هم گفتن ممنوعه.

حالا دیگه انجام ندین این جا سریع گزارش می زنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟡 چند وقت پیش کاربر آقایی که تعلیق شده بود این عکس رو گذاشت. این جا کاربران با فرهنگ و عقاید متفاو ...

نمی‌دونستم 

چشم خدا کنه ایندفعه بخیر بگذره دیگه همچنین رفتاری نمی‌کنم

ببخشید ❤️ خیلی ممنونم ازتوننننن 

نمی‌دونستم  چشم خدا کنه ایندفعه بخیر بگذره دیگه همچنین رفتاری نمی‌کنم ببخشید ❤️ خیلی ممنونم ا ...

خواهش می کنم.

🟡 چند وقت پیش کاربر آقایی که تعلیق شده بود این عکس رو گذاشت. این جا کاربران با فرهنگ و عقاید متفاو ...

بعله عزیزم مرسی ک گفتین 😘😘😘

ایشون مث داداش من هستن ولی حق با شماست گزارش میزنن 😍

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

بعله عزیزم مرسی ک گفتین 😘😘😘 ایشون مث داداش من هستن ولی حق با شماست گزارش میزنن 😍

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

نی نی یار بخواهند تعلیق کنن ۲ طرف رو تعلیق می کنن کلا این جا باید حواستون باشه.